Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Motivációs levél tanár szakra....

Motivációs levél tanár szakra. Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés

A megszólításnak van egy kötött formája? pl.: Tisztelt XY egyetem Bölcsészettudományi Kar?

Kell-e önéletrajz szerűen beírnom, hogy Itt és Ott végeztem?

A formalitások után hogy kezdhetem el?

Minden tippért, ötletért, hogy mi kerülhet bele nagyon hálás lennék!

Segítségeteket előre is köszönöm!

2013. febr. 22. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
motivációs levél megirasához kérsz segitséget..ezen gondolkodj picit..
2013. febr. 22. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg motivációs levél mintát találsz a google-ban. Szerintem bármelyik jó, alakítsd át a saját szájízed szerint. Ha akarod, beleírhatod hogy hol és mit végeztél, de nem muszáj, hisz ott van az önéletrajzban. Az enyém anno pld. 6 soros volt összesen, a netről ollóztam össze. Ami fontos szerintem, hogy a megszólításban mindig azt a céget kell megszólítani, ahova küldöd a levelet. (Tehát igen, T...xy.. Elte... stb.)
2013. febr. 22. 11:06
 3/7 A kérdező kommentje:

1: Nem azt kérdeztem h mi motivál csak a formalitás érdekelt :)

2: Önéletrajzot nem kérnek, de nagyon köszön a választ!

2013. febr. 22. 11:17
 4/7 A kérdező kommentje:
#köszönöm
2013. febr. 22. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ha önéletrajzot nem kérnek, akkor viszont nyugodtan sorold fel (önéletrajzszerűen, de vázlatosan) az eddigi helyeket... az úgy jó pont. :) Amúgy meg szívesen. :)
2013. febr. 22. 12:01
 6/7 anonim válasza:
Hol van leírva hogy kell egy ilyen levél tanár szakra?
2013. febr. 24. 09:49
 7/7 Linkoln válasza:

Mindenki aki jelentkezik tanár szakra be vn hívva az adott iskola (Pl Elte vagy Szeged) hogy vegyen részt az alkalmasságin. Ez sok helyen össz vissz egy motivációs levélből áll. Azt akarják hallani hogy miért akarsz tanár lenni, ismersz e valakit közelről aki tanár, milyen céljaid vannak vele, mennyire fekszik neked a szak, a tanárság.

Nem a formaisság a lényeg. Lehet hogy egy az egyben csak kapsz egy lapot hogy írd le. Bekezdésekre bontod. 1. miért akarsz tanár lenni. És leírod pár szempont szerint. Mik a céljaid, mennyire vagy tisztában a körülményekkel, stb.

2013. máj. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!