Szerintetek túlzás? Hogy is írjam meg ezt neki? (nem tudtam igazán kategóriába sorolni)
Szerintem mondd meg neki szemtől szembe, mert egy hálás köszönet többet ér, mint egy levél.
Tulajdonképpen a pszichológusnak nem az a dolga legfőképpen, hogy tanácsot adjon, (persze, az is) hanem hogy csendben maradjon, és meghalgasson, hogy legyen egy olyan ember, akinek te kiöntheted a lelkedet, anélkül, hogy közbevágna, vagy okoskodni próbálna. Sokan mondják, hogy a pszichológusi pálya csak kussolásról szól, de ez ennél sokkal több, hiszen az ember jelentős lelki fejlődésen megy keresztül, mikor a szívét nyomó terheket valakinek el tudja mondani, és így lelkileg is rehabilitálva van :DD
Szerintem mondd meg neki szemtől szembe, vagy ha nem akarod, akkor legalább kézzel írt levél legyen! :)
Nem fogja zaklatásnak venni, csak boldog lesz, hogy egy újabb embernek segíthetett.
Köszönöm a válaszod, kedves kommentelő! :)
úgy terveztem én is, hogy kézzel írom meg neki. Azért nem mondom szemtől szembe, mert nem bírnám ki sírás nélkül, viszont mikor elolvassa ott szeretnék lenni és még így is nagy a valószínűsége, hogy mivel én már tudom mi van benne el fogom sírni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!