Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 25 évesen kínos elkezdeni...

25 évesen kínos elkezdeni színészetet tanulni?

Figyelt kérdés
Pénzem és időm lenne rá, de egy kicsit öregnek érzem már magam hozzá. Szerintetek?

2013. febr. 20. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Öreg? :D

Inkább felesleges... Itt Magyarországon ebből nem fogsz megélni? Vagy celebeskedni akarsz Te is?

2013. febr. 20. 08:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Az RTL most hirdeti, hogy új sorozat indításához minden korosztályból amatőr szereplőket keres. Jelentkezni lehet net-en keresztül is. Figyeld a hirdetésüket, és itt a legjobb alkalom, hogy "felfedezzenek"!
2013. febr. 20. 08:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Mint írtam, pénzem van. Nem a megélhetésemről szeretnék gondoskodni általa. Egyébként színház, szinkronszínészet érdekelne, és nem a kommersz világ.

Persze benne van a pakliban, hogy a profizmushoz nincs elég tehetségem, de itt most nem is erről van szó.

2013. febr. 20. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Az, hogy van pénzed, és fizeted a képzés költségeit, annak fejében akár 60 évesen is el kezdheted, akik a pénzedet akarják, megkapják, nekik teljesen mindegy, hogy hány éves vagy. És az sem érdekli őket, ha elvégezted az iskolát, lesz-e munkád vagy nem. Papirod biztosan lesz!

Ha viszont jelentkezel olyan helyre, ahol bizonyos szempontok alapján, de legalább átesel valami rostán, akkor már azt is előrevetít(heti), hogy egyáltalán érdemes-e szakmai szempontból erre a célra áldoznod éveket, és pénzt.

2013. febr. 20. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már... meg lehet belőle élni, csak rengeteg tehetség kell hozzá. A barátom is színész - vidéken, nem szerepelt még tévében, és nem is akar, nem celeb - mégis elég szépen eléldegél. Sosem késő, én azt mondom, vágj bele, ha érdekel!
2013. febr. 20. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:

... rengeteg tehetség kell hozzá....

Ezért nem árt valami elfogulatlan rostán átesni, mert akik pénzért tanítanak, azok az életben nem fogják azt mondani, hogy nem kell a pénzed, mert nem vagy tehetséges!

2013. febr. 21. 08:15
 7/8 A kérdező kommentje:
A pénzt természetesen csak azért írtam, hogy a szakma anyagi része ne kerüljön szóba, mivel a mindennapi létszükségleteim biztosítottak.
2013. febr. 21. 17:22
 8/8 anonim válasza:
Én 24 éves vagyok és én is szeretnék szìnészetet tanulni,de sajnos Debrecenben nem talàltam még olyan helyett, ahol felnőttekkel foglalkoznànak :-(.Budapestieknek könnyebb...
2013. márc. 29. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!