Az szerintetek nagyon ciki, ha nem táncolok szalagavatón?
Nevetséges ez az egész felhajtás, amit "szalagavató" címén manapság már rendeznek az iskolákban...
Lassan már túltesz egy esküvőn a költsége (fejenként!), komolyan nem értem, miért kell EKKORA cécót rendezni?
Én a helyedben nem izgatnám magam : nincs kedvem táncolni, NEM TÁNCOLOK és kész!... :-P
Én a helyedben el sem mennék!
Én is így voltam vele, de mentem és nem bántam meg!
Akkora élmény az egész, persze, ha hatalmas nyűgnek érzed, akkor inkább ne. :)
cikinek nem ciki. azt csinálsz, amit akarsz.
én jól táncolok, de nem táncoltam a szalagavatón, mert rühelltem az egészet :D
Én sem voltam/vagyok jó táncos sőt botlábú is vagyok, de a szalagavatón való táncolást NE HAGYD KI!!!!
Az elején még Én sem nagyon akartam, igaz párom sem volt aztán lett, nagyon örülök, hogy végül táncolhattam jó buli volt.:D
Még egyszer: NE HAGYD KI!!!!
21/F
18:57-nek
Az egyáltalán nem úgy van, hogy mi mondjuk meg, mi hogy legyen... :-[
Az osztályfőnök eldöntötte, hogy milyen táncok legyenek, milyen ruhákat KELL kikölcsönözni (többfélét!), hol lesz megtartva (terembérlet!), tánctanár, kaják...
Olyan oltári felhajtást tervezett be, hogy csak hüledezünk.
9.óta erre KELL gyűjtenünk havi 1000 Ft-ot és ez messze nem lesz elegendő, már előre megmondta!... 8-[]
Semmi lehetőségünk nincs bármit is változtatni, mert az a válasza "a többi osztály is így csinálja" vagy "a többi osztály is ott tartja" vagy "mindenütt ez a szokás"...
A szülőknek sincs pénzük, örülnek, ha kijönnek hónapról hónapra a fizetésből, vannak, akik munkanélküliek, vagy rokkantnyugdíjasok...
Az osztályfőnök ezzel sem sokat törődik.
És akkor még majd ezután jön a ballagás, tablókép, bankett meg a többi, amire máris 1000rel készül az osztályfőnök...
Vannak "emberei", akik fotósok, vendéglátósok, virágosok, tarisznyakészítők... Jó kis üzlet ám a ballagás és a szalagavató egyeseknek. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!