Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van egy kis gondom az egyetemi...

Van egy kis gondom az egyetemi jelentkezésnél a természettudományos tárgyakkal. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a jegyeknél kötelezően kérrnek egy természettudományos tárgyat, mert az idei évtől ez a szabály. Ez nem is lenne gond, csak hogy én informatikai irányban tanulnék tovább, ennek megfelelő helyet is jelöltem be, viszont a jegyeknél nincs lehetőség az informatika megadására. Ha beírom hogy informatika (a választott természettudományos tantárgy mezőbe), elfogadja, viszont ezesetben kér egy nyilatkozatot amiben az áll hogy én nem természettudományos tantárgyat szeretnék továbbvinni. De utánanéztem, és ez a nyilatkozat csak azoknak opció akiknek egyáltalán nincs beszámítható természettudományos tantárgyból jegyük.

A lényeg hogy mivel informatikai irányban mennék tovább, logikus hogy szeretném beírni az informatika jegyeim is, de nincs rá lehetőség a rendszer miatt... Ilyenkor mi van?

2013. febr. 19. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Az év végi jegyeknél nem kell azt beírni amerre továbbtanulsz. Én anno a tesit írtam be (még tudtam választani), mivel abból voltam 5ös. Neked marad a biosz, kémia, föci és társai.
2013. febr. 19. 21:12
 2/6 reptoid ***** válasza:
Nagyon egyszerű, nem viheted. Mit nem éretsz ezen? :D
2013. febr. 19. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem én, csak azt gondoltam hogy kelleni fog ha olyan irányba megyek :D de végülis majd érettségizek belőle, és az nyilván csatolva lesz, szóval elég az is gondolom.
2013. febr. 19. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Rosszul gondolod. Év végi infójegy nem kell, akárhova mész. És év végi jegyeknél csak az év végi jegyek számítanak, érettségi eredmény nem.
2013. febr. 19. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Az informatika az természettudományos tantárgy? Nem csak a fizika, kémia, biosz és a föci?
2013. febr. 19. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem természettudományos, ezért nem tudja a kérdező beírni.
2013. febr. 19. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!