Van egy kis gondom az egyetemi jelentkezésnél a természettudományos tárgyakkal. Segítene valaki?
Az a helyzet, hogy a jegyeknél kötelezően kérrnek egy természettudományos tárgyat, mert az idei évtől ez a szabály. Ez nem is lenne gond, csak hogy én informatikai irányban tanulnék tovább, ennek megfelelő helyet is jelöltem be, viszont a jegyeknél nincs lehetőség az informatika megadására. Ha beírom hogy informatika (a választott természettudományos tantárgy mezőbe), elfogadja, viszont ezesetben kér egy nyilatkozatot amiben az áll hogy én nem természettudományos tantárgyat szeretnék továbbvinni. De utánanéztem, és ez a nyilatkozat csak azoknak opció akiknek egyáltalán nincs beszámítható természettudományos tantárgyból jegyük.
A lényeg hogy mivel informatikai irányban mennék tovább, logikus hogy szeretném beírni az informatika jegyeim is, de nincs rá lehetőség a rendszer miatt... Ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!