Melyik nyelvvizsga a legkönnyebb? TELC, BME, Euro, Origo, Pannon, Dexam
Figyelt kérdés
magnóhallgatás,levél írás a gyengém. A nyelvtan megy.2013. febr. 19. 19:38
1/4 anonim válasza:
Nekem TELC és BME nyelvvizsgáim vannak, szerintem a BME nagyon könnyű. A TELC pedig inkább szöveg szövegközpontú.
2/4 anonim válasza:
A középfokúm origós.
Azt mondják, hogy a Dexam az origo butított változata.
Ha a magnóhallgatás a gyengéd,akkor inkább az egynyelvű vizsgákat ajánlom,mert ott nem magyar kérdések vannak,hanem tesztszerű.
Inkább az a kérdés,hogy
-mennyire megy a fordítás,mert az egynyelvűeknél nincs. ha jól megy akkor pl. origo, dexam, BME (azt nem tudom melyik nehezebb)
nyelvtani teszt az előbb általam írt nyelvvizsgákon mind van.
-az is fontos,hogy milyen jó az olvasásértésed,mert ez esetben egynyelvűt válassz!
de én a DExam-ra vagy A TELC-re mennék legközelebb felsőfokúzni :)
3/4 anonim válasza:
A BME és az Origo a legkönnyebb, de a Pannon az amit mindenhol elfogadnak. (egyetem,főiskola)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!