Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan osszátok be a napi...

Hogyan osszátok be a napi rendeteket?

Figyelt kérdés
Iskolás korban gondolom! Én most reggel megyek iskolába és érdekelne hogy ti hogy csináljátok? elmegyek iskolába hazajövök akkkor tanultok vagy mindjárt számítógép? Vagy hogyan oldjátok meg, a sulit, a tanulást, és a szabad időt!
2009. szept. 7. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában hajnali 4 körül szoktam ébredni, mert mostanság nem alszom jól. Felkelek, bekapcsolok valami zenét, aztán eszem. Megmosakszom, átöltözök, bepakolok a táskámba. Ha előző este nem fürödtem, akkor elmegyek zuhanyozni. Amikor elkészülök, de van még időm, akkor megírom a házimat, amihez előző nap nem volt kedvem/türelmem, vagy csak átolvasom egyszer-kétszer az anyagot. Megetetem a macskákat és kutyákat, aztán 6 körül elindulok. A suliban kb. 8 órát töltök, mert mindig beérek egy órával korábban. Ilyenkor alszom a padon, vagy tanulok. Suli után megpróbálom elérni a legkorábbi buszt, azzal hazajövök. Itthon kb. 5-ig nem csinálok semmit, gépezek, olvasok, zenét hallgatok, filmet nézek. Aztán nekiállok, gyorsan megcsinálom az írásbelit, aztán párszor elolvasom a szóbelit. Ha már nagyon elegem van belőle, és álmos vagyok, akkor felhúzom az órámat pl. éjjel 1-re, felkelek és akkor megtanulom. Hát, nálam így mennek a dolgok :D
2009. szept. 7. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és a szabadidőről annyit, hogy a barátokkal töltöm a hétvégémet, ilyenkor teljesen feltöltődöm :)
2009. szept. 7. 18:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Kösz! ez tényleg jó megoldás :D! én azért 4 kor nem fogok felkelni! :D én 6kor kelek! :D! és a szüleid nem szólnak hozzá semmit?
2009. szept. 7. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok velük sokat, szinte csak reggel látom őket, amikor munkába mennek, meg késő este, amikor hazajönnek. Szóval nem is szólnak semmit. Nálunk nincsenek (már)szabályok, például olyan, hogy 10 órakor fekvés, vagy naponta maximum 2 óra gépezés. Amíg nem vagyok bunkó, és igyekszem tanulni, addig minden rendben van.
2009. szept. 7. 21:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Kössz a választ!
2009. szept. 7. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát én nyolcadikos vagyok, ugye előkészítőre is járok, sokat kell tanulni stb.

Szóval hétfő reggel 5kor kelek, ilyenkor zenéthallgatok, felébred az agyam, kicsit takaritgatok, elkészülök. Délután van 2 szabad órám, ilyenkor nem sulis barátokkal találkozok, majd megyek előkészítőre. Este pedig előkészítő után a barátomhoz megyek, hazaérek este fél9körül. Eszek, gépezek, fürdök. Hétfőn gyakorlatilag itthon nem is tanulok semmit. Kedden már fél 5 kor kelek fel, ilyenkor megcsinálom a házit, tanulok, hamarabb is kell mennem suliba, mert fél7től előkészítőm van. Délután hazajövök, tanulok, majd a barátommal vagyok 6-7-ig. Hazajövök, azt csinálok amit akarok.. Szerdán 6kor kelek, simán megyek suliba, délután előkészítő, rögtön suli után, majd barátokkal vagyok, este tanulok. Csütörtökön is 6kor kelek, suli, majd rajzszakkör, később tánc, van hogy estére megyek a barátomhoz vagy egy barátnőmhöz és nála alszok, ilyenkor éjszaka tanulok, amikor ők már alszanak. Pénteken fél6kor kelek, suli, előkészítő:D később bármi más..Szombaton 8kor kelek, megyek kátéra (konfirmandus órák..) utána szabad vagyok. Vasárnap néha elmegyek az esti istentiszteletre (muszáj).

2009. szept. 13. 22:50
 7/9 A kérdező kommentje:
huh kössz a választ! én i vasárnap (midne vasárnap) megyek Istentiszteletre!
2009. szept. 14. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:

5:30-kor ébresztőóra bekapcsol,van,amikor erre ébredek fel,vagy pár perccel az ébresztés előtt.Párszor már korábban felébredek.

Megcsinálom az ágyat,tea,mellékhelység,öltözés,fésülködés,mosdás,kaja,tea öntés,mellékhelység,cipő és cipzárospulóver felvétel.

Van,amikor 6:50-kor indulok,a busz 6:54-56-kor indul.

Amikor beérek a suliba,akkor többnyire fél nyolc van.

Az első óra 7:45-kor kezdődik.

Amiért fel vagyok mentve tesiből,hétfőn gyógytesire,szerdán úszásra kell járnom.Ezen a két napon nekem hét órám van,és öt percem van átöltözni.

Kedden,csütörtökön,pénteken hat órám van.

Pénteken 5. óra után ebédelek 10 percben,mert haza akarok menni azzal a busszal,amellyel megyek a suliba,és ahonnan indul,az van hozzánk a legközelebb.

Haza érek,leteszem a táskát,cipőt leveszem,bekapcsolom a gépet.Hazaérkezés 2-kor,van fél 3 körül,és fél 4-4 óra között.

Bepakolok másnapra,vagy ha péntek van,akkor hétfőre,a házit többnyire a suliban szoktam megcsinálni aznap,amikor feladják,kutyakaja,4-kor vacsora.

Zuhanyzás 6-7 között,másnapra megcsinálom a reggelit és a tízórait,tv,pár perc gépezés,majd ágyban lét.

2009. okt. 4. 18:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez aztán sűrű napi rend! :D:D kössz! Ez nem rossz! hát én 7-re megyek és biciklivel 10-15 perc! és 6 kor kelek! Kössz a választ!
2009. okt. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!