E-felvételin bizonytalan vagyok az egyik részben?
Figyelt kérdés
Szóval nekem két keresztnevem is van, az igazolványokban is benne van. E-felvételiben is be kell írnom mindkettőt vagy elég csak az elsőt? Keresztnév mezőből csak egy van. Ha valaki tud segíteni, annak nagyon örülnék, mert nem akarom ezzel elrontani a jelentkezést! Választ előre is köszönöm !!2013. febr. 16. 12:38
1/6 anonim válasza:
Igen, úgy tűnik.
Egyébként a keresztnév részbe be kell írni mindkettőt, ha hivatalos okmányban is benne van (értsd: nem pl. keresztelőkör kaptad a másodikat).
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :) Azt még meg tudnád mondani, hogy a középiskolai eredmények résznél kötelező-e most kitölteni a jegyeket, vagy az ráér a hitelesítés után is? Mert ugye a bizonyítvány az iskolánál van, és fejből nem tudom a jegyeket.
2013. febr. 16. 12:46
3/6 reptoid válasza:
Ráér pótolni bármit egészen júliusig.
4/6 anonim válasza:
Igen, mindkét keresztnevet be kell írni.
Elvileg a már meglévő dokumentumokat fel kell tölteni most, és beírni az adatokat, amiket már tudsz, de semmi baj nem lesz, ha csak a dokumentumpótlási időszakban töltöd fel.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 16. 15:01
6/6 anonim válasza:
minden hivatalos okmányban a teljes nevedet kell feltüntetni, különben a későbbiekben gondok adódhatnak belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!