Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri elmenni...

Szerintetek megéri elmenni egy rövid ericksoni hipnózis tanfolyamra, volt már valaki ilyenen?

Figyelt kérdés
[link]

2013. febr. 12. 13:00
 1/2 anonim válasza:

Én csak hosszabb 150 órás képzéseken vettem részt és nem fent jelölt szervezetnél. Nekem nagyon bejött, tetszett. Többször is elvégeztem, ismételtem. Az egyik legjobb dolog, tréning. Nem mindegy ki tanítja...

Az ízelítőnek van, lehet értelme... megismerheted ki az aki tartja, tanítja és lehet benyomásod. Többen is tartanak ízelítőt ebből... keresd őket.

2013. febr. 12. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Elmentem anno, kóstolónak jó volt, majd az NLP Intézet alap és mesterképzését végeztem el. Az igazán lenyűgöző élmény, azóta is használom és imádom:)
2016. febr. 18. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!