Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miként lehet nosztalgiából...

Miként lehet nosztalgiából valakit megtalálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsőre nem tűnhet értelmesnek a kérdés, ezért szeretnék egy rövid történetet elmesélni:

20 éves fiú vagyok. Anno, mikor kezdtem az általános iskolát (2000-ben), első és második osztályban volt egy szerelmem.

Igazából a lány egy magántanuló volt, mert cirkuszosok voltak a szülei, ezért csak kétszer találkoztunk. (Két télen, mikor rendesen járt iskolába.)

Sajnos 2002-ben végleg eltűntek az iskolából, és azóta sem tudok semmit róluk. Sőt! Azóta a lánykának is csak a keresztnevét jegyeztem meg. "Melina"... :-)

Volt egy kődarab, amit elsőben együtt találtunk, és a felét ő kapta, a másik felét én. Az igazság az, hogy nekem még megvan ez a kődarab... :-)

A konkrét kérdésem az, hogy az iskolák vezetnek valamiféle nyilvántartást az ott tanuló régi diákokról, vagy valami?

Sajnos az internet nem segített. :-)

Köszi minden választ erre a fura kérdésre.

2013. febr. 9. 14:14
 1/1 anonim válasza:
Na meglett? :)
2021. ápr. 25. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!