Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az Óbudai egyetemen villamosmé...

Az Óbudai egyetemen villamosmérnök szakot, előképzettség nélkül el lehet végezni?

Figyelt kérdés
vagyis én most szakközépiskolába járok ,de gépészeti irányba tanulok most,és ha így elmegyek villamosmérnöknek akkor van esélye az embernek ha van szorgalma?
2013. febr. 6. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kell előképzettség. Pontokat kell számolni :) Már nem sok időd maradt eldönteni, ha idén szeptemberben kezdeni akarsz.

Ez a tavalyi:

[link]

2013. febr. 7. 08:17
 2/3 anonim válasza:
Ha tényleg van szorgalmad nincs az a szak amit ne tudnál elvégezni ;)
2013. febr. 7. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, szerintem mindenféle előképzettség nélkül elvégezhető. Én közgáz suliba jártam, úgy jöttem villanyosnak és az utolsó féléveimet tolom komolyabb csúszás nélkül.
2013. febr. 13. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!