Kemikuska1 kérdése:
Boronkaiba jelentkezők, milyen lett nektek a felvételi és hány pontotok van most?
Figyelt kérdés
nekem 1832013. febr. 6. 19:39
1/14 anonim válasza:
Rossz lett:/
165 vagy 163 pontot viszek!
2/14 A kérdező kommentje:
:S
2013. febr. 13. 18:06
3/14 anonim válasza:
Az kínos. Én tavaly 200-al éppen hogy felvételt nyertem. A Boronkay pedig "y" a végén...
4/14 anonim válasza:
180 ponttól hívnak be szóbelire... és ha ezt elég jól megcsinálod, akkor még semmi nincs veszve :)
Én a jegyekkel viszek 100 pontot, a magyar viszonylag jó lett (43 pont), de a matekot nagyon elcsesztem... de azért egy 30 pontot összekapartam. Ez így 203 pont. Remélem sikerül az angol, és felvesznek valamelyik nyelvi osztályba, de a környezetvédelem sem lenne rossz :)
5/14 A kérdező kommentje:
köszi, én eredetileg a környezetvédelem vegyészetre akarok menni, mert érdekel a kémia:D majdcsak meglesz.(nagyon remélem:D)
2013. febr. 27. 20:41
6/14 anonim válasza:
Szia!
Végül melyik osztályba mész? Hol állsz az ideiglenes ranglistán? Valószínűleg én is Boronkays leszek az eddigi állás szerint :)
7/14 A kérdező kommentje:
Szia. Úgy néz ki, hogy én is az leszek, most felvettek a gépészre és a hardver elektronikára, az angol gépészről pedig 19 fővel maradtam le, még remélem az is meglesz:D Téged mire vettek fel?
2013. ápr. 4. 20:06
8/14 anonim válasza:
A környezetvédelemnél bent vagyok az elsõ 27-ben... ugye oda ennyit vesznek fel. Az angolos környezetvédelemnêl pedig 2 embernek kell kiesnie, hogy bent legyek. Remélem összejön, már nagyon várom, hogy boronkays legyek :) Àprilis 25-ig meg kell jönnie az értesítõnek :)
9/14 A kérdező kommentje:
én is várom már:D
2013. ápr. 6. 13:48
10/14 A kérdező kommentje:
2# kommentelő. Tudom, csak gyorsan írtam , és elírtam.:D
2013. ápr. 23. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!