Magántanulás hátrányai? Év közben lehetséges? (többi lent)
Figyelt kérdés
8. osztályos vagyok gimnáziumban, de rengeteget hiányzok (betegség miatt) és általában itthon tanulok. Így könnyebb számomra igazából, mert az osztályban nem érzem jól magam. Nem szeretnék beilleszkedni, már látom, hogy nem az én stílusom az egész osztály ezért szeretnék jövőre ugyan ebbe az iskolába, viszont más osztályba menni. Ide elvileg felvételi nélkül átvesznek ha minden jól megy. De addig is szeretnék élni a magántanulással. Mennyire lehetséges ez, így februárban? Milyen indoklással lehetek?Tulajdonképp lelki problémák is állnak e mögött. Milyen előnyei/hátrányai vannak? Úgy képzeltem, hogy matek és fizika tanárhoz eljárok, kémia tanár pedig van a családunkban. A többi tantárgy számomra csak a bemagolásból áll.
Vélemény?
2013. febr. 5. 17:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!