Akik Pestre mentek továbbtanulni vidékről, vagy olyan másik városba ami több mint 200 km-re van, ők írnának? Ti mindig hazautaztok hétvégén?
Akik több, mint 200 km-re laknak a városuktól, mert továbbtanultatok...
ti mindig hazautaztok? Ha igen, miért? Titeket elszomorít, mennyibe kerül egy vonatjegy? (nekem 2890 ha intercityvel megyek... egy út tehát oda-vissza kb 5700 )
Miért nem utaztok/miért utaztok haza? Szeretteitek hiányzonak?
Vagy ha nem utaztok haza hetenként akkor miért nem (pénz miatt, vonatjegy, vagy nem szerettek otthon lenni?
Eleinte havi 2-3 alkalommal utaztam haza, amíg gimnazista voltam. Most már csak kb. havonta egyszer. Ennek több oka van. Részben a pénz, bár mostanában csak a párommal együtt mentünk és ilyenkor kocsizunk, mert a pályán sokkal hamarabb lent vagyunk. De főleg amiatt, hogy ha leutazom, akkor nem tudok pihenni, és úgy jövök vissza, hogy kimerültebb vagyok vasárnap, mint pénteken.
Különösebben nem hiányzik a családom, idestova tíz éve eljöttem, volt időm megszokni :)
Nem mindig megyek haza, mert diákmunkázom, van, amikor hétvégente kell mennem. A vonatjegy nem gáz, 90%-osom van, 440 a retúrjegy. Hiányoznak, persze, de nem tudok mit csinálni. :)
19l
Igen, én is azért kérdeztem, mert van egy srác, akibe szerelmes vagyok. december óta nagyon hiányzik. eleinte havi 2-3szor jártam haza de most akár minden héten hazamennék, nem érdekel a vonatjegy megkeresném az árát...
második: mit melózol ha megkérdezhetem? :)
Szia, második vagyok! :)
Igazából én a Színművészetire járok, igaz, hogy ott van gyakorlatom az Ódry színpadon (50% elmélet, 50% gyakorlat), ezért ugye nem kapok fizut, de az egyik tanárom rendező az egyik pesti színházban, ő szerzett nekem ott melót a művészbüfében. :) Igazából jó benne, mert minden nap tudok melózni, este vannak az előadások, a délelőtti és délutáni próbákon meg nem én vagyok. :) Nem is diákmunkának mondanám, hanem inkább részidősnek. Szóval én szerencsés vagyok, mert ahogy nézegettem az interneten, nem vagyunk túlzottan ellátva diákmeló lehetőségekkel, arra a kevéskére is gyorsan lecsapnak a szemfülesek. Szórólapozni, kóstoltatni meg nem az én világom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!