Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy másik városba így továbbtanulni? Itt hagyni Őt?
Fél éve vagyok együtt a párommal...ami rekord időnek számít :) nagyon jó vele.
Megbeszéltük, hogy ha engem nem vesznek fel Pestre csak Pécsre akkor halasztok egy évet és újra megpróbálom 1 év múlva, hogy ne kelljen elválnunk egymástól. De manapság egyre többször fordul meg a fejemben, hogy nem akarok dolgozni, hanem azt tanulni amivé válni szeretnék minél hamarabb... (Pécsre szinte tuti, hogy felvesznek, Pest nem 100%) De közben meg itt van a férfi akit szeretek...Mit tennétek a helyemben? :( (távkapcsolat szinte kizárt... volt már több az életemben, de soha nem tartott sokáig)
mindenki azt mondja aki épp nem őrülten szerelmes, hogy a tanulás az első. és igazuk van, és valsz Te is érzed hogy a tanulás fontosabb, kitudja, nem kívánom, de bármikor végetérhet a kapcsolat, és akkor se szerelem, de tanulmányok. találkoztam ilyennel aki a pasit választotta a fősuli helyett, aztán mi lett belőle egy üzleti eladó minimálbérér, pasi nélkül.
meg kell találni az egyensúly, ami még belefér, és ami már hosszútávon is a tanulás rovására megy.
nem egyszer választottam már barátnőmet a másnapi zh ra tanulás helyett, egyszer se bántam meg, de egyik se olyan helyzetben volt hogy a félévem bukna rajta.
ma is találkozhattunk volna, de inkább maradtam itthon tanulni. más kérdés hogy nemnagyon megy mer itt netezek, de igy is többet tanulok, mintha vele lennék :) és holnap majd találkozunk :)
eltudom képzelni milyen szar, csak Te dönthetsz, és úgy dönts, hogy tudjad, hogy soha nem fogod megbánni, csak olyan döntést hozz. ha később ugy tünik hogy rosszul döntöttél, akkor is legyen valami ami miatt tudod hogy ez volt akkor a jó döntés és nem hibáztál, különben rád ülhet egész életedre az érzés hogy elszurtad. gondolj végig minden lehetőséget! sok sikert
szvsz tanulás!
Nem irigyellek, húzós helyzet!
Tanulj tovább, ha a belső vágyad ez!!
A kapcsolatod (bármennyire is benne vagy most) még fiatal, később lehet szétváltok és Te feladtad az álmaid miatta.
HA pedig tényleg Ő a nagy Ő akkor kitart!!
Szóval én így egy kívülálló okosságával azt mondom, hogy menj, mert egy Életed van és a legfontosabb TE VAGY!!!
Sok sikert!
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!