Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy másik városba így továbbta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy másik városba így továbbtanulni? Itt hagyni Őt?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a párommal...ami rekord időnek számít :) nagyon jó vele.

Megbeszéltük, hogy ha engem nem vesznek fel Pestre csak Pécsre akkor halasztok egy évet és újra megpróbálom 1 év múlva, hogy ne kelljen elválnunk egymástól. De manapság egyre többször fordul meg a fejemben, hogy nem akarok dolgozni, hanem azt tanulni amivé válni szeretnék minél hamarabb... (Pécsre szinte tuti, hogy felvesznek, Pest nem 100%) De közben meg itt van a férfi akit szeretek...Mit tennétek a helyemben? :( (távkapcsolat szinte kizárt... volt már több az életemben, de soha nem tartott sokáig)

2011. máj. 6. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szija!

A továbbtanulás nagyon fontos dolog.Én azt javasolnám mindenképp tanulj akárhova is vesznek fel.Tényleg kiderülne mennyit bír ki a kapcsolat,pláne,hogy alig tudnátok látni egymást és találkozni,nagyon könnyen elhidegülnétek egymástól.Én a helyedben nem halasztanék egy évet a kapcsolatotokért.Másrészt meg,ha most felvesznek valahova és nem tetszik akkor így is úgy is tudsz jövőre is jelentkezni,és megtapasztalod milyen az egyetem/főiskola.Ha ezt csak jövőre tapasztalod meg és nem tetszik,akkor viszont már 2év veszik el az életedből.23N

2011. máj. 6. 19:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszotokat! mondjuk nem tudom, hogy belegondoltatok e, hogy le tudnátok e azt cserélni azt, hogy hogy minden nap találkoztok egy olyan állapotra, hogy heti 1x2x tali
2011. máj. 6. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:

szija!utolsó vagyok,nálam most ez van,hiába lakunk egy városba.Az ő indoka a suli,és én már érzem hogy eltávolodtunk egymástól,nem tudom mi lesz kettőnkkel...:(

Nálatok viszont más lenne a helyzet,mert a távolság sokkal erősebb indok mint ami nálunk van!...Esetleg még nálatok lehetne azt,hogy felváltva te és ő utazna!Akkor fele annyi lenne az utiköltség.Ő megtenné érted?Mármint h ha kell akkor ő jöjjön fel/vagy le vonattal miattad?

2011. máj. 6. 20:09
 14/18 A kérdező kommentje:
5 éve minden nap találkozunk szinte (egy osztályba járunk 5 éve) és ő is azt mondja amit én, hogy ezután a minden napos találkozó után képtelenség megszokni egy hetente (vagy akár két hetentés) találkozot :S teljesen átváltozna...pont ez a szép, hogy akkor találkozunk amikor akarunk. ezért félek :((
2011. máj. 6. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:

megin én vagyok..

szóval ha továbbtanulsz rengeteg mindenben változni fogsz!rengeteg új hatás fog érni téged,személyiségfejlődésen mész keresztül stb...szóval nem lehet tudni előre,hogy mi lesz.

Mi lassan 2 éve járunk,egy városban lakunk,mégis a fősuli miatt ő nem ér rám,csak heti 1x mostanában.(én is fősulira járok de beosztom az időm úgy,hogy vele lehessek,de hiába)Nagyon rossz ez így,szóval hiába a közelség,simán el lehet hidegülni....

2011. máj. 6. 20:27
 16/18 A kérdező kommentje:
hm..ez is igaz. hát..a sorsra bízom magam :) köszi az értelmes választ...itt sokan nem veszik a fáradtságot az értelmes válaszra. kitartást nektek!
2011. máj. 6. 20:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Nektek is!Hidd el,bárhogyan is döntesz,mindenre van mindig megoldás,bármi is történjen!:))))23N
2011. máj. 6. 20:35
 18/18 anonim válasza:
Sziaa, mi lett végül?
2019. aug. 28. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!