Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy másik városba így továbbtanulni? Itt hagyni Őt?
Fél éve vagyok együtt a párommal...ami rekord időnek számít :) nagyon jó vele.
Megbeszéltük, hogy ha engem nem vesznek fel Pestre csak Pécsre akkor halasztok egy évet és újra megpróbálom 1 év múlva, hogy ne kelljen elválnunk egymástól. De manapság egyre többször fordul meg a fejemben, hogy nem akarok dolgozni, hanem azt tanulni amivé válni szeretnék minél hamarabb... (Pécsre szinte tuti, hogy felvesznek, Pest nem 100%) De közben meg itt van a férfi akit szeretek...Mit tennétek a helyemben? :( (távkapcsolat szinte kizárt... volt már több az életemben, de soha nem tartott sokáig)
szija!
A továbbtanulás nagyon fontos dolog.Én azt javasolnám mindenképp tanulj akárhova is vesznek fel.Tényleg kiderülne mennyit bír ki a kapcsolat,pláne,hogy alig tudnátok látni egymást és találkozni,nagyon könnyen elhidegülnétek egymástól.Én a helyedben nem halasztanék egy évet a kapcsolatotokért.Másrészt meg,ha most felvesznek valahova és nem tetszik akkor így is úgy is tudsz jövőre is jelentkezni,és megtapasztalod milyen az egyetem/főiskola.Ha ezt csak jövőre tapasztalod meg és nem tetszik,akkor viszont már 2év veszik el az életedből.23N
szija!utolsó vagyok,nálam most ez van,hiába lakunk egy városba.Az ő indoka a suli,és én már érzem hogy eltávolodtunk egymástól,nem tudom mi lesz kettőnkkel...:(
Nálatok viszont más lenne a helyzet,mert a távolság sokkal erősebb indok mint ami nálunk van!...Esetleg még nálatok lehetne azt,hogy felváltva te és ő utazna!Akkor fele annyi lenne az utiköltség.Ő megtenné érted?Mármint h ha kell akkor ő jöjjön fel/vagy le vonattal miattad?
megin én vagyok..
szóval ha továbbtanulsz rengeteg mindenben változni fogsz!rengeteg új hatás fog érni téged,személyiségfejlődésen mész keresztül stb...szóval nem lehet tudni előre,hogy mi lesz.
Mi lassan 2 éve járunk,egy városban lakunk,mégis a fősuli miatt ő nem ér rám,csak heti 1x mostanában.(én is fősulira járok de beosztom az időm úgy,hogy vele lehessek,de hiába)Nagyon rossz ez így,szóval hiába a közelség,simán el lehet hidegülni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!