Milyen nehéz az érettségi?
Figyelt kérdés
Most tizedikes vagyok, angol tagozaton. Szeretném a következő két évre felvenni fakultációnak a bioszt és a kémiát aztán majd emeltet tenni belőlük. Az angol érettségit meg jövőre megvalósítani, de így is negyedik év végére marad 3 sima és 2 emelt érettségi. Még rengeteg időm van tanulni, szóval annyira nem aggódom, főleg ha sikerül összeszednem magam, meg majd felzárkózni az eredeti biosz-kémia tagozatosokhoz. De még is mennyire nehéz az érettségi, főleg ennyi tantárgyból egyszerre? Megnyugtatást várok leginkább :)2013. jan. 29. 21:35
1/6 anonim válasza:
Egy húzós vizsgaidőszakhoz képest semmi.
2/6 anonim válasza:
jól látod a dolgot, az nyelvet célszerű előrehozottan letudni, a biosz és a kémia jó választás együtt, viszont iszonyatosan nehéz, és nagyon sok tanulást igényel, végül de nem utolsó sorban a kémiához ész is kell, nem az a magolós fajta, mint az irodalom vagy a történelem
3/6 anonim válasza:
Az első hozzászólóval értek egyet, egy vizsgaidőszakhoz képest semmi. Tanulj rendesen és akkor nem lehet baj.
4/6 anonim válasza:
Nem olyan nehéz, eddig nagyon sokan túlélték. Aki meg belehalt, azt leviszik a szertárba és soha többé nem beszélnek róla.
Tényleg ne olyan nehéz, a nyelvet célszerű egy évvel korábban megcsinálni, mint ahogy előttem is mondták. Ha túl soknak tartod, csinálhatsz egy őszi érettségit is, nyáron több időd van tanulni.
Ha rendesen készülsz rájuk, és nem érettségi előtt két héttel akarsz mindent megtanulni, akkor menni fog. Csak időt kell rászánni.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát úgy tervezem, hogy sok időt fogok szánni rá. :D Tudom, hogy a kémia nem magolós tantárgy, de a számításokat, egyenleteket mindig is értettem... nem megtanulom hogy ebből ez keletkezik, hanem tudatosan építem fel hogy miért és hogyan. Gondolom ez kell hozzá nem? :D
2013. jan. 30. 06:28
6/6 anonim válasza:
Szerintem jól csinálod, biztosan sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!