Mi számít közmunkának?
Figyelt kérdés
Elvileg egy-két éven belül az lesz már, hogy az érettségi előtt 50 óra közmunkát kell végezni. De mi számít annak?
Én önkénteskedtem a Mezei futó EB-n decemberben... Szerintetek az számít? És ha igen, akkor hogyan tudom igazolni, hogy én azon részt vettem?
Előre is köszi! :)
16L
2013. jan. 29. 17:52
1/4 anonim válasza:
közmunka?akkor mehettek árkot ásni,sepregetni,gazt égetni sárga mellénybe vagy akár lapátot támasztani,meg az árnyékba cigizni 4 vagy 6 órába:D
2/4 A kérdező kommentje:
őőő....ezt értenem kéne? :S :D
2013. jan. 29. 18:21
3/4 anonim válasza:
első vok
ez falun a közmunka....de sajnos azt látni h cigiznek meg hűsölnek az árnyékba,a helyett h dolgoznának.persze van aki melózik tisztességgel csak kevés ezek száma.
szerintem kb nektek is ilyesmi feladatot szabnak ki,az árokásáson kívül.gondolok itt szemétszedésre,területrendezésre,esetleg hótakarításra meg ilyesmik.vagy valamilyen szociális munkára küldenek esetleg.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jan. 30. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!