Milyen a mérnöki oktatás? Egyetemen végzett vagy ott tanulókat kérdezem
Gimnáziumba járok még de érdekelne a mérnöki szakma
arra lennék kiváncsi hogy érdekes e amit ott tanítanak
sokat kell a tanulni és marad e idő szórakozásra
Pontosan milyen mérnöki érdekel?
Én választottam, hogy ide szeretnék jönni és így persze, hogy érdekesnek is találom. Bár tudvalevő, hogy bármilyen mérnöki szaknál az első 2-3 félév kemény alapozás, főleg matek, de szerintem nem gáz ez se.
Nekem csak négyes-ötöseim vannak, de még így is simán marad időm mindenre. (Főleg az utazással megy el sok időm.)
Pedig mi a matematikai tárgyak mellett tanulunk kémiát, fizikát és programozást is. (Később majd biológiát és általánosabban informatikát is fogunk.)
élelmiszermernök, kornyezetvedelmi, építészmérnök. most kezdtem el olvasgatni...
te minek tanulsz?
Normális helyen kemény nagyon.
Könnyebb mérnöki szak nem kemény, főleg könnyebb helyen.
Például a könnyűipari mérnökire könnyű bekerülni, és elvégezni is könnyű. És mivel egy helyen indul ilyen, könnyű elvégezni is.
Amúgy semmilyen környezetvédelmi dologra ne menj. Akkor már valami mérnöki, utána környezetvédelmi szakmérnöki.
" És mivel egy helyen indul ilyen, könnyű elvégezni is. " -> Jav.: könnyű elhelyezkedni is
siettem :D
Gyerekkori barátnőm 22 éves, és őszül...
Mechatronikán van a BME-n.
Értem szóval nem mind1 hogy hova mész...
Földmérnök, élelmiszermérnök, állattenyésztőmérnök, mezőgazdasági mérnök? Róluk tudtok valamit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!