Sok a szabadidőm, mit tudok kezdeni magammal?
15 éves múltam... sportolni nem igen szeretek :S Nyelvtanulás szintén kilőve, mert idén vettem fel új nyelvet, 2t nem akarok egyszerre. Önkénteskedés is kilőve, eddig csináltam, most szálltam ki (1 év után) a csapat miatt. Diákmunkát évközbe nem tudok vállalni, mit csináljak? Előre is köszi:
S.
Mit szeretsz csinálni?
Hastánc, tánc, jóga, rajz-festés, hangszer, számítógép, sütés-főzés, ejtőernyőzés, sziklamászás, barlangászat, íjászkodás (ezek sztem annyira nem sportos sportok). Ezer dolgot lehet csinálni.
Kockulj, legyél minnél többet a barátaiddal!
Hiába nem szereted a sportot, próbáld ki az úszást.
legyen egy életcélod ! mi szeretnél lenni ha nagy leszel ? például multimilliomos ? . Tedd fel magadnak a kérdést mio kell hogy azzá válj ? tanulás önfejlesztés önfegyelem szorgalom, kitartás, és napi 1 óra önfejlesztő jellegű könyvek olvasása. Ajánlott könyvírók : Robert Kiyosaki, Dale Carnegie, Bryan Tracie, Bodo Schafer...
ki nem szereti a sok pénzt ? ... akkor tenni is kell érte valamit. aki dolgozik annak nincs ideje meggazdagodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!