Gimnázium választás elött állok. Jól teszem ha csak egy iskolát jelölök? Persze azonbelül több tagozatot. Vagy inkább több iskolát jelöljek meg?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 14:20
1/3 anonim válasza:
Én mindenképpen több iskolát jelölnék, hogy legyen időm még eldönteni addig, hogy melyiket szeretném biztosra.
2/3 anonim válasza:
Többet jelölj mindenképp. Ha jól emlékszem 3 suliban lehetett ingyen x szakot megjelölni, használd ki.
3/3 anonim válasza:
Tetszés sorrendjében jelöld be őket, szerintem mindenképpen használd ki a 3 iskolát, jobb félni, mint megijedni. Ha nem találsz sulit, akkor a gyűjtőbe mész tankötelezettség miatt, ahol úgy tudom az iskola választ neked szakot.(ez viszont nem biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!