Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ELTE igazolás, péntek ttk...

ELTE igazolás, péntek ttk nyílt nap?

Figyelt kérdés
Most jutt eszembe, hogy én nem kértem külön igazolást. Pénteken voltam az elte ttk nyíltnapon, és ugye fel kellett írni a nevemet, meg honnan jöttem stb. Na, már most rájöttem, hogy semmi féle igazolást nem kértem, meg nem nyomták a kezembe. Valamiért feltételeztem, hogy ezt ők intézik. Most küldenek valamit a sulimnak, hogy én ott voltam, vagy el kell majd használnom egy szüllőit?

2013. jan. 27. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Utólag nem küldenek, tavaly én is voltam TTK nyílt napon, egyáltalán nem verték nagy dobra az igazolást, nem jelentették be, egyvalaki észrevette, hogy hol osztják, aztán így elterjedt, de így is csak a társaság körülbelül fele jött rá, hogy adnak.
2013. jan. 28. 22:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, közben szülőivel megoldotam. :) De azé megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül.
2013. jan. 31. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!