Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lógtatok már a suliból?

Lógtatok már a suliból?

Figyelt kérdés
Miért? Mikor?
2013. jan. 27. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Hát én úgy lógtam már, hogy anyáéknak mondtam, hogy holnap nem megyek... De úgy, hogy szüleim nem tudtak róla, úgy nem. Mondjuk nekem elég rugalmasak a szüleim. Egy évben többször volt, hogy nem mentem, mer tnem tudtam készülni vagy valami.
2013. jan. 27. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2013. jan. 27. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Negyedikes koromban elég sokat lógtunk bizonyos órákról. Ha a tanárok nem voltak megértőek és mindenáron dolgozatot akartak íratni, mi pedig nem tudtunk rendesen felkészülni, akkor inkább vállaltuk az esetleges igazolatlan órát, mintsem a rossz jegyet, ami rontotta volna adott tantárgyból az érdemjegyet, ezáltal akár a felvételire is befolyással lehetett.
2013. jan. 27. 19:13
 4/9 reptoid ***** válasza:
100%

Embertelen mennyiséget :D

Drága szép középsulis idők… :)

2013. jan. 27. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát én még sosem lógtam. :)

Persze olyan volt, hogy nem mentem be suliba egész nap azért, mert mondjuk az utolsó 1-2-3 óráról el kellett volna mennem, de az nem lógás. Ofőnek szóltam előre, a szüleim is tudták és le is igazolták.

2013. jan. 27. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Énekóráról már kétszer, egyszer 11.-ben, egyszer 10.-ben. (Egyszerűen csak nem volt kedvem 6. órában az énekhez, szóval hazamentem.

Pedig én ilyen 'jókislány' típus vagyok, majdnem kitűnő tanuló :D

18/L

2013. jan. 27. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pont azért lógtam, mert kitűnő voltam, és egyáltalán nem volt mindegy, hogy hányas dolgozatot írok. de csak azután szoktam rá erre utolsó évben, miután az osztálytársaim előtte már évekig ezt csinálták.
2013. jan. 27. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a 9.-et egy gimiben kezdtem, majd a második félévet már egy szakközépben folytattam... Ott elég zűrös emberekkel barátkoztam, belevittek a rosszba, lógtam egy pénteki napot, de otthon egyből le is buktam, pechemre apu pont meglátott hazafelé menet, nem vette be a "beteg vagyok" mesét, és lefújták a hétvégémet is :/ :D

Utólag belegondolva tök jó volt ez így, rájöttem, hogy rossz arcokkal lógok, és elkezdtem tanulni is.

10.-ben 3 hetet lógtam "legálisan", akkor kórházban voltam, plusz otthon lábadoztam, 11.-ben húsvét környékén és érettségi előtt pedig 1-1 hetet vagy hosszú hétvégét igazoltak a szüleim/háziorvos, mert akkor a szerelmemhez mentem külföldre.

Utolsó óráról eljövés, késés azért sűrűn volt a 4 év alatt, a tanárok is rugalmasak voltak, jó tanuló voltam és mintadiák, akinek szinte bármit szabadott :P

2013. jan. 27. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Először nem, de aztán kaptam az igazolatlanokat. Azóta már ki is íratkoztam onnét. (Nem bántam meg.)
2013. jan. 28. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!