Lógtatok már a suliból?
Embertelen mennyiséget :D
Drága szép középsulis idők… :)
Hát én még sosem lógtam. :)
Persze olyan volt, hogy nem mentem be suliba egész nap azért, mert mondjuk az utolsó 1-2-3 óráról el kellett volna mennem, de az nem lógás. Ofőnek szóltam előre, a szüleim is tudták és le is igazolták.
Énekóráról már kétszer, egyszer 11.-ben, egyszer 10.-ben. (Egyszerűen csak nem volt kedvem 6. órában az énekhez, szóval hazamentem.
Pedig én ilyen 'jókislány' típus vagyok, majdnem kitűnő tanuló :D
18/L
Én a 9.-et egy gimiben kezdtem, majd a második félévet már egy szakközépben folytattam... Ott elég zűrös emberekkel barátkoztam, belevittek a rosszba, lógtam egy pénteki napot, de otthon egyből le is buktam, pechemre apu pont meglátott hazafelé menet, nem vette be a "beteg vagyok" mesét, és lefújták a hétvégémet is :/ :D
Utólag belegondolva tök jó volt ez így, rájöttem, hogy rossz arcokkal lógok, és elkezdtem tanulni is.
10.-ben 3 hetet lógtam "legálisan", akkor kórházban voltam, plusz otthon lábadoztam, 11.-ben húsvét környékén és érettségi előtt pedig 1-1 hetet vagy hosszú hétvégét igazoltak a szüleim/háziorvos, mert akkor a szerelmemhez mentem külföldre.
Utolsó óráról eljövés, késés azért sűrűn volt a 4 év alatt, a tanárok is rugalmasak voltak, jó tanuló voltam és mintadiák, akinek szinte bármit szabadott :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!