Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 25 évesen már késő egy számomr...

25 évesen már késő egy számomra teljesen új mérnöki szakmát tanulni?

Figyelt kérdés
Mechatronikai mérnök alapképzésbe vágnék bele, mert nagyon érdekel! Nem is biztos, hogy azzal akarok elhelyezkedni, de ha végül mégis össze jönne, és 28 évesen végeznék, akkor lenne még esélyem abban a szakmában elhelyezkedni? Ha lenne rá keretem, akkor még a mesterképzést is elvégezném, azaz plusz 2 évvel torlódna ki a korom, ami akkor már a 30-at jelenti. Kevés gyakorlattal, de Bsc+Msc-vel el lehet még annyi idősen normálisan helyezkedni? Lenne még időm normális karriert kiépítenem?

2013. jan. 27. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Soha nem késő elkezdeni, vágj bele mindenképp! Ha jó helyen tanulsz, akkor kis szerencsével már alapképzés végén kapsz álláslehetőséget, és esetlegesen a mesterképzés finanszírozását is átvállalhatják.

Mérnökökre szükség van, és különben is, 28 évesen is még nagyon fiatal leszel. Hajrá!

2013. jan. 27. 12:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást! :) Nagyon jól esik!

Ezekről én is hallottam, hogy már az alapképzés végén (ha nagyon jó vagy), néhány cég szemet vethet rád, és még a későbbieket is szponzorálhatja. Nem lenne rossz egy ilyen karrier. :) A suli amúgy a BME lenne. Azt hiszem, hogy nem a legrosszabbak közé tartozik. :P

Még egyszer köszi a biztatást! :)

2013. jan. 27. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor kösd fel a gatyát, szívd fel magad és tessék jelentkezni! :-)
2013. jan. 27. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!