Baj, ha olyan iskolába megyek, ahol szinte csak lányok vannak, talán van 1-2 fiú néhány osztályban?
Figyelt kérdés
Mivel egészségügyis suli, ezért alap, hogy több a lány. Nem befolyásol a döntésemben, de félek, ha csak lányokkal leszek körbe véve "elhidegülök" az ellenkező nemtől. vagy ez nem igy van? A végén még apácaként végzem.:/ :DD2013. jan. 25. 18:34
1/2 anonim válasza:
Én is eü középsuliba jártam, kilencedikbe 2 fiú volt, végzősként pedig már 6... semmi probléma nem volt, nem szenvedtem lelki sérülést, nem lettem leszbikus, ugyanúgy mentem egyetemre, mint bárki más
2/2 anonim válasza:
én lányiskolába jártam, semmi lelki sérülést nem tapasztalok magamon, nem "hidegültem el" a fiúktól és apáca sem lettem. egyáltalán nem így működik szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!