Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti emelt kémiára vagy földrajz...

Ti emelt kémiára vagy földrajzra mennétek?

Figyelt kérdés

felakarom venni emeltre jövőévtől valamelyik tantárgyat. 11. osztályos vagyok most, de kilencedikben nyelvi előkészítős voltam, ezért csak jövőre lehet felvenni emelt tárgyat. ezen a kettőn gondolkodtam, mert mindenképp reál tantárgyat szeretnék és ez a kettő áll hozzám a legközelebb. de nemtudok dönteni.

érvek a kémia mellett: jobban ellehet vele helyezkedni, meg gyógyszerész, vagy hasonló irányba elindulhatnék.

ellen érvek a kémia mellett: nem az a tanár tartaná, aki most tanít kémiából, bár ő sem szeret, de aki jövőre tanítaná az a jelenlegi matektanárom és nem éppen a kedvence vagyok. nem mondom, hogy pikkel rám, de matekból elég rossz vagyok (hülyeségnek tartom azokat amiket veszünk, egyáltalán nem érdekel...) és hát nem nagyon van oda értem.

érvek a föci mellett: nagyon jó vagyok föciből, a vaktérképezés a kedvencem, hamar megjegyzek mindent, nagyon érdekel a földrajz. nem tudom kitartaná jövőre, valszeg ofőm, aki egészen elmegy kategória.

ellenérvek a föci mellett: nem nagyon van szerintem olyan munka, amihez annyira fontos lenne a földrajz..

2013. jan. 24. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a kémiát javasolnám, ahogy te is írtad a földrajznak nagyon kevés helyen veszed hasznát, a kémia viszont jó alap lesz ha olyan helyre mész.
2013. jan. 24. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Kémia. Kémiából magántanárral is készülhetsz az órai kémia helyett.
2013. jan. 25. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!