Ti emelt kémiára vagy földrajzra mennétek?
felakarom venni emeltre jövőévtől valamelyik tantárgyat. 11. osztályos vagyok most, de kilencedikben nyelvi előkészítős voltam, ezért csak jövőre lehet felvenni emelt tárgyat. ezen a kettőn gondolkodtam, mert mindenképp reál tantárgyat szeretnék és ez a kettő áll hozzám a legközelebb. de nemtudok dönteni.
érvek a kémia mellett: jobban ellehet vele helyezkedni, meg gyógyszerész, vagy hasonló irányba elindulhatnék.
ellen érvek a kémia mellett: nem az a tanár tartaná, aki most tanít kémiából, bár ő sem szeret, de aki jövőre tanítaná az a jelenlegi matektanárom és nem éppen a kedvence vagyok. nem mondom, hogy pikkel rám, de matekból elég rossz vagyok (hülyeségnek tartom azokat amiket veszünk, egyáltalán nem érdekel...) és hát nem nagyon van oda értem.
érvek a föci mellett: nagyon jó vagyok föciből, a vaktérképezés a kedvencem, hamar megjegyzek mindent, nagyon érdekel a földrajz. nem tudom kitartaná jövőre, valszeg ofőm, aki egészen elmegy kategória.
ellenérvek a föci mellett: nem nagyon van szerintem olyan munka, amihez annyira fontos lenne a földrajz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!