Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen idokot tudnátok mondani...

Milyen idokot tudnátok mondani, ha egy nap nem mennétek suliba? :-)

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasmenes? Mondjuk, ha a szuleidnek akarsz hazudni, erre rajonnek. A szuleidnek, viszont ne hazudj. Ha lehet az iskolaba se, csak, ha nagyon fontos. Akkor viszont nem kene indokon gondolkodnod, mert lenne.
2012. máj. 23. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:

szüleidnek mondd el mi a valódi oka hogy nem akarsz menni, ők igazolhatnak egy napot ha nem nagyon hülyeség az indok.

de amúgy (mű)hasmenés esetleg (mű)hányás miatt lehetne okod.

2012. máj. 23. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Megmondod hogy b..asz..ottul eleged van az iskolabol es a sok gyoker valagavég diakbol es tanarbol... En spec ezt szoktam + ellogtam ha nem akartam tovabb maradni

Megse rugtak ki meg ettol meg normalis ember lettem csak neha besokalltam az idiotaktol

2012. máj. 23. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát az én szüleimet nem hatotta volna meg az a duma, hogy nincs kedvem bemenni a sok hülye miatt...

Volt, hogy hőemelkedéssel is mennem kellett.

Párszor eljátszottam, hogy beteg vagyok, pl infralámpánál felmelegítettem a lázmérőt 38,5-re, vagy mondtam, hogy hánytam/hasmenésem volt, akkor otthon maradhattam 1-2 napot, de mindig rácsesztem, mert annyira "beleéltem magam" a betegségbe, annyira jól játszottam a szerepet, hogy egy hét után tényleg lázas lettem, de akkor meg nem maradhattam otthon, mondván "most voltál beteg"...

2012. máj. 23. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt hiszem simán meg tudnám beszélni a szüleimmel, bár nem volt még rá példa. 3 napot igazolhat a szülő, bár nekem csak akkor igazoltak, ha családi okok miatt nem tudtam menni suliba.

Viszont azt gondolom, hogy ha valami valódi oka lenne annak, hogy nem akarok suliba és nem az, hogy nem akarok a sok hülyével lenni, akkor megengednék és leigazolnák nekem a napot. Gondolok itt arra, hogy most pl. 3 napja alig tudok aludni éjszaka, ma már nagyon fáradt voltam, ráadásul kisérettségiztem is még. Ha mondjuk ma éjszaka sem igazán tudnék aludni, akkor szerintem a szüleim leigazolnák a holnapi napot, hiszen semmivel nem jobb, ha bemegyek és ott vagyok, mint egy mosott sz*r, figyelni úgysem tudok.

Osztálytársaim mondjuk azt szokták csinálni, hogy lemennek a védőnőhöz, mondván nagyon fáj ez, az, amaz és a védőnő végül hazaküldi őket pihenni. Így ugyan 1-2 órát bent vannak, de akkor sem 6-7 órát kell végig ülniük és igazolásuk is van.

17/L

2012. máj. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!