Diákok, hogy élitek meg, hogy újra itt a suli?
Nemet/kort kéerk szépen.:)
Én mindig szörnyű tragikusan fogom fel.:( Most meg még rosszabb, hogy hamaraosan elköltözünk, de még nem tudjuk mikor elsz a kész a lakás és tiszta ingatag minden.:( Meg annyi mindent nem tettem meg a nyáron.:( Meg eleve szívás elsz ez az év, új tanárokat kapunk csomó dologból meg jönnek a fakok és nemt udom jól döntöttem-e.
Ti mit éreztek?
18/L
Most leszek elsős egy informatikus suliban. Nyelvi szakos vagyok,szóval orrba-szájba fogok angolt tanulni. Kicsit tartok tőle,de egyben nagyon várom is:D
Remélem neked rendeződnek a dolgaid!
15/L
11.-es leszek és iszonyatosan stresszelek. :S Ugye az idei év végi eredmény már beleszámít az érettségi eredménybe, pontosabban a felvételi pontokba. A gimnázium első két évében voltak a legrosszabbak az eredményeim és egy csomó mindent nem tanultam meg normálisan. Most meg szívhatok vele... :S
16/L
Most leszek 13.-as, én idén érettségizem (kéttannyelvű szakra járok), sok jóra nem számítok...:(
És én is úgy vagyok vele, hogy egy csomó mindent nem tettem meg nyáron, és így még rosszabb érzés. Aztán meg jön a rossz idő, és csak egyre és egyre hidegebb lesz, na ez az amit még nagyon utálok...:(
19/L
Akik 11.-be mennek, azoknak nem kell félniük. Nekem legalábbis írtó egyszerű volt a 11. Tényleg alig tanultam valamit és így lett életem legjobb átlaga. Pedig nem vagyok valami hűűűű de okos, de a 4.8 simán meglett.
Amúgy én még mindig le vagyok döbbenve, hogy megint itt vagyunk a suliban. Magyar volt az első óránt, és máris az érettségivel rémísztgettek :S
17/F
09-01 11:11-nek
Azért az átlag sokban függ a tanáraidtól. Nálunk még annak sincs 4.2 felett az átlaga, aki látástól vakulásig tanul, emellett pedig valóban intelligens is.
Én semlegesen szoktam köszönteni az iskolát. Idegileg már most kész vagyok, 6-kor érek haza, hajnali kettőig tanulok - néha 4-ig. Másnap bemegyek, újabb 6-7 óra + 90 perc fakultáció... Fogalmam sincs, mit fogok csinálni magammal ebben az évben. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!