Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diákok, hogy élitek meg, hogy...

Diákok, hogy élitek meg, hogy újra itt a suli?

Figyelt kérdés

Nemet/kort kéerk szépen.:)

Én mindig szörnyű tragikusan fogom fel.:( Most meg még rosszabb, hogy hamaraosan elköltözünk, de még nem tudjuk mikor elsz a kész a lakás és tiszta ingatag minden.:( Meg annyi mindent nem tettem meg a nyáron.:( Meg eleve szívás elsz ez az év, új tanárokat kapunk csomó dologból meg jönnek a fakok és nemt udom jól döntöttem-e.

Ti mit éreztek?

18/L

2009. aug. 31. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most leszek elsős egy informatikus suliban. Nyelvi szakos vagyok,szóval orrba-szájba fogok angolt tanulni. Kicsit tartok tőle,de egyben nagyon várom is:D

Remélem neked rendeződnek a dolgaid!

15/L

2009. aug. 31. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most megyek 11.-be és nem várok semmi jó. Idén is gondolom folytatódik az iskolai tradíció, vagyis 10% tanítás, 120% követelmény
2009. aug. 31. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

11.-es leszek és iszonyatosan stresszelek. :S Ugye az idei év végi eredmény már beleszámít az érettségi eredménybe, pontosabban a felvételi pontokba. A gimnázium első két évében voltak a legrosszabbak az eredményeim és egy csomó mindent nem tanultam meg normálisan. Most meg szívhatok vele... :S

16/L

2009. aug. 31. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Most leszek 13.-as, én idén érettségizem (kéttannyelvű szakra járok), sok jóra nem számítok...:(

És én is úgy vagyok vele, hogy egy csomó mindent nem tettem meg nyáron, és így még rosszabb érzés. Aztán meg jön a rossz idő, és csak egyre és egyre hidegebb lesz, na ez az amit még nagyon utálok...:(

19/L

2009. szept. 1. 00:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Akik 11.-be mennek, azoknak nem kell félniük. Nekem legalábbis írtó egyszerű volt a 11. Tényleg alig tanultam valamit és így lett életem legjobb átlaga. Pedig nem vagyok valami hűűűű de okos, de a 4.8 simán meglett.

Amúgy én még mindig le vagyok döbbenve, hogy megint itt vagyunk a suliban. Magyar volt az első óránt, és máris az érettségivel rémísztgettek :S

17/F

2009. szept. 1. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát elég rossz az osztályközösség,szóval eléggé rossz visszamenni a suliba.az ofőm nagyon naiv,feledékeny,és nem tanítja meg rendesen az irodalmat.El kell döntenem majd,hogy 11.,12.-be hova járok.De lesz HELIKON(zenés-ének-irodalmi verseny)!!!:))
2009. szept. 8. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és 16/L :)
2009. szept. 8. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:

09-01 11:11-nek

Azért az átlag sokban függ a tanáraidtól. Nálunk még annak sincs 4.2 felett az átlaga, aki látástól vakulásig tanul, emellett pedig valóban intelligens is.

Én semlegesen szoktam köszönteni az iskolát. Idegileg már most kész vagyok, 6-kor érek haza, hajnali kettőig tanulok - néha 4-ig. Másnap bemegyek, újabb 6-7 óra + 90 perc fakultáció... Fogalmam sincs, mit fogok csinálni magammal ebben az évben. :S

2009. szept. 8. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!