Nagyon szivatós feladatok vannak az egyetemi gólyatáborban?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 19:38
1/4 anonim válasza:
tábora válogatja, de általában nem. Ha meg valami neked nem fér bele, akkor azt mondod, hogy kösz nem. Elvégre már felnőtt ember lennél, te döntöd el, mit vállalsz be, és mit nem.
De nem elkésett már egy kicsit ez a kérdés?
2/4 anonim válasza:
Őszinte váélaszt akarsz? Mi beszivattuk a ksi elsősöket, ill. végül csak egy nyuszifiút :) de azt alaposan ....
hgát nemtom le merjem-e írni, de röviden, hidd el , elég szépen égett, mertaz egész tábor előtt meztelen volt .. hehehehehehehehe, a körülmények meg hosszú téma .. de ez volt a lényeg, gondolhatod milyen röhögés volt ....
3/4 anonim válasza:
na azért az előzőhözszólva, ez a srác merte volna azt mondani h köszi nem .. jujjj, a nagyobb fiúk sztem szépen ott meztelenül meg is pofozták volna, ez nem arról szól, hogy "köszi nem", abban mi a szivatás ?? ha kívánságműsor, akkor már nem szivatásnak hívják ....
4/4 anonim válasza:
Hát pedig az értelmesebbek nem alázzák halálra a másikat. Én voltam gólyatáborban, voltak vicces feladatok, de szerintem egyáltalán nem volt durva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!