Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit fogok tanulni 8. ban...

Mit fogok tanulni 8. ban kémiából?

Figyelt kérdés
Nekem csak idén lesz először kémiám.Mit fogunk tanulni?Nagyon nehéz?
2009. aug. 31. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézz bele esetleg a könyvbe. Amúgy ha most kezded, kb a legalapvetőbb dolgokat tanulod majd, nem nehéz egyáltalán, ha foglalkozol vele egy kicsit.
2009. aug. 31. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs még könyved?

Egyébként, akkor gondolom azt fogod tanulni, amit pl. én hetedikben. Egyáltalán nem nehéz!

Mi előszőr a hallmazállapotokat tanultuk. Aztán anyagok változásai, levegő összetétele, égés, energiaforrások, ásványi szenek, megújuló energiaforrások, táplálkozás, oldatok, oldatok töménysége,kémhatása, anyagok csoportosítása, atomok és elemek, anyagmennyiség, atomszerkezet, periódusos rendszer, ionok, kötések, kémiai reakció, molekulák.

Elővettem a hetedikes könyvem:D

Lehet más könyvből fogsz tanulni, lehet még számítani a fémes, nemfémes elemekre és vegyületekre.

2009. aug. 31. 15:50
 3/3 A kérdező kommentje:

A könyvet csak holnap kapom meg.

Köszönöm a válaszokat:D

2009. szept. 1. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!