Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit fogunk tanulni 8-ban...

Mit fogunk tanulni 8-ban kémiából, fizikából és matekból?

Figyelt kérdés

És mennyire lesz nehéz? Elég béna vagyok ezekből a tantárgyakból, és már előre parázok, hogy mi lesz velem jövőre.:D

Ja, és nyolcosztályos gimibe járok, ez nem tudom, mennyire számít.:)

Előre is köszi!

2010. júl. 12. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

kémia: szerves vegyületek

fizika: minden ami volt 7-ben, csak kibővítve.

Matek: minden ami volt 7-ben, csak kibővítve.

2010. júl. 12. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Én most fejeztem be a nyolcadikat, tehát még friss élmény:)

Fizikából mi szinte egész évben az áramkörökkel foglalkoztunk, nem nehéz, csak meg kell érteni. Év végén pedig fénytannal foglalkoztunk, pár oldal volt, és már nem is kellett komolyan venni.

Matekból minden évben kibővítve tanulod a dolgokat, mi sokat függvényeztünk, meg főleg a központi felvételire készültünk.

Kémiából csak a vegyületek tulajdonságait kellett megtanulni, minden órára egyet. Általában egy oldalnyi volt, de egyszerű. Pl. szín, szag, halmazállapot, élettani hatás, előfordulás, felhasználás..tehát mindenről pár szó.

Én nem szeretek sokat tanulni, a tanórákra szinte semmit nem tanultam, ilyenkor már a felvételi a fontos. Központira sokat gyakorolj, szóbelikre tanulj csak!

2010. júl. 12. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, most néztem csak, hogy már gimibe jársz. Akkor viszont komolyan kellesz venni mindent.. Lehet nem is ezeket fogod tanulni.
2010. júl. 12. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Tehát kémiából inkább magolni kell, fizikából meg meg kéne érteni.....érdekes lesz:)

2010. júl. 12. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!