Mehetnék Tűzoltónak?
Figyelt kérdés
Eljött az életben az az idő mikor iskola végeztével munkát kell keresnie. Édesapám tűzoltó volt, jelenleg rokkantosítva van. Életem álma hogy egyszer én is tűzoltó legyek olvasván a felvételi szabályokat minden megoldható lenne kicsi rákészüléssel...csak a "szemüveges ne legyen" kitétel...:S nagyon gyenge 1.5 és 1.75-ös szemüvegem van amit CSAK VEZETÉSNÉL hordok... amúgy pedig remekül megvagyok nélküle látok meg minden(nincs hátránya hogy nem hordom) szerintetek így jelentkezhetnék ...nem dobnának vissza? legjobb lenne egy Tűzoltóval konzultálni aki képben van az ilyen dolgokkal válaszokat előre is köszönöm2013. jan. 22. 16:03
1/3 anonim válasza:
Hm, ez jó kérdés... Apukád nem tud erre válaszolni? Én a helyedben szemüveg nélkül mennék el az egészségügyi vizsgálatra, és ne vállalj sofőrpozíciót, ha esetleg bejutsz. Megpróbálni meg kell, különben bánni fogod. Én sok olyan emberkét ismerek, akik hasonló szakma kitanulását választották, és ők sem voltak mindenben őszinték. Manapság már ritka az olyan ember, akinek mindene 100%-osan ép - sajnos.
2/3 anonim válasza:
És a jelentkezési lapon se valld be, mindent pipálj ki szépen.
3/3 anonim válasza:
Kontaktlencse nem jó? az ugye szemedben van, s nem jön ki egykönnyen.... Vagy itt a gyengébb szemen van a hangsúly, vagy azon hogy valami van az arcodon? Kontaktlencsére állj át szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!