Milyen szakra mehetnék?
Figyelt kérdés
A Miskolci Egyetemet néztem ki, ott is a munkaügy és tb szakot, de most ugye jött a rendelet hogy nincs állami finanszírozás... ez teljesen felidegelt..na most nem leszek pl gépészmérnök csak azért mert az államis...szóval most a pénzügy számvitelt néztem..mert ha már fizetni kell és kb ugyannyit..akkor már mind1 ha arra mennék,én még 8-tól oda akartam menni csak ugye.elvették az állami helyeket..kicsit eltértem a tárgytól..bocsi.
Lényeg a lényeg, a mumkaügy tb vagy pedig pénzügy számvitel a hasznosabb, melyikkel lehet jobban keresni,könnyebben munkát találni ???
2012. dec. 30. 22:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem a pénzügy számvitellel.
2/2 anonim válasza:
Mivel elvették a támogatásukat, ezért gyanítható, hogy egyikkel sem könnyű érvényesülni (de nyugi, azokkal sem, amelyek támogatottak). Azoknak a szakoknak vették el a támogatását, amelyek nemzetgazdasági és stratégiai szempontból nem számottevőek és jelentős túlképzés van belőlük. Ez kissé megadja a választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!