Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Első félévben buktatok sok...

Első félévben buktatok sok tárgyból?

Figyelt kérdés
Én szeptemberben kezdtem, földrajzos vagyok és a 16 tárgyból kettő nem sikerült. Nagyon csalódott vagyok. Mások is szoktak bukni?
2013. jan. 21. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyetemista vagy? Ha igen, akkor jó sok tárgyad van. Nekem "csak" 9 van, úgy, hogy minorom is van, de nekem ez is rengeteg. A kérdésedre válaszolva pedig, sajnos igen, számítok bukásra.
2013. jan. 21. 09:38
 2/7 A kérdező kommentje:
főiskola, de következő félévre 20 tárgyat tervezek. :)
2013. jan. 21. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Elárulod hogy szeretnél 20 tárgyat felvenni?

Nekem 1 tárgyból heti 3-4 órám van mérnöki képzésen. Idén volt 4 vizsgás tárgyam + kiegészítők ami aláírásra, vagy megajánlottra ment.

Nem tudom milyen iskolába jársz, de vagy abban van a hiba, vagy benned. Egyszerűen képtelenségnek tartom már a 16 tárgyat is. Mennyi anyag tartozik akkor egy tárgyhoz, 1-200 oldal?

2013. jan. 21. 10:18
 4/7 A kérdező kommentje:
levelezős vagyok, változó h mit kell tanulni, van ami könnyebb ami meg nagyon nehéz. Meglátjuk.
2013. jan. 21. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak földrajz szakos ismerőseim, nagyrészt kevés kreditet (1-2, esetleg 3) érő tárgyaik vannak, így sok tárgyuk van.
2013. jan. 21. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem bukok, sőt, minden számonkérés elsőre lett meg eddig, kopp-kopp. Fele évközi jegyes, fele vizsgajegyes.

Könnyű iskola és könnyű szak.

Mondjuk szerintem alapvetően nem lenne gáz, hogy van, amit könnyű elvégezni, mert egyrészt azért ott is tanulni kell ahhoz, hogy ne minimálteljesítménnyel végezd el, másrészt szaktudást az is ad. Csak a mai versenyhelyzetben hátrány, ha valami nem szivatós.

2013. jan. 21. 10:35
 7/7 anonim ***** válasza:

#6:

Bölcsész vagy? :)

2013. jan. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!