Ha első félévben nem érek el egy kreditet sem, és második félévben felveszek tárgyakat, de nem járok be órára akkor történik valami?
Mármint most hogy nincs 1 kreditem sem nem tehetnek át költségtérítésesre, mert azt csak nyáron csinálják nem?
És ha felveszem keresztfélévben a tárgyaimat és nem járok be órákra attól még aktív hallgató vagyok, csak le leszek tiltva a vizsgákról meg a tárgyról, nem?
Szeptemberben iskolát fogok váltani, és addig csak jó lenne ha megmaradna az, hogy hallgató vagyok (diákjegy, diákmeló miatt).
Szóval lehet ebből gondom, hogyha nem érek el egy kreditet sem? És nem járok be már az elejétől órákra?
(Óbudai Egyetem)
ha 2 félév alatt nem érsz el 30 kredited,akkor automatikusan kicsapnak, vagy átsorolnak.
szerintem nem lehet belőle gondod, de ha most kezdted szeptemberben a sulit,akkor gondolom van hallgatói szerződésed, vagyis ha abbahagyod a sulit,akkor ki kell fizetned az addig kijárt féléveket. Mérlegelj,hogy neked a tandíj olcsóbb-e vagy jobban megéri az,hogy van diákod..
igen, ez már megtörtént, és jobb fizetnem még egy félévet, mint hogy most elússzon a kolim is, meg a diák is. Haza nem mehetek mert otthon nincs munka.
Itt lesz munkám is, kapom a szociális ösztöndíjat is, és marad a diákim is.
Csak ez a kérdés hogy mi lesz ha aktív leszek, 0 kredittel és azzal ,hogy nem járok be órákra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!