Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középsuliban mit kell felvenni...

Középsuliban mit kell felvenni évnyitóra?

Figyelt kérdés
mit vegyek fel? holnap reggel lesz az évnyitó,de nem mondtak semmit,hogy miben menjünk..szoknyában vagy nadrágban? és magassarkúban? csak abban nem bírom ki egész nap..vihetek magammal ezért egy másik cipőt,és átveszem? és a fehér blúz helyett is vehetek fel valami mást? ti hogy csináljátok?
2009. aug. 31. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:

A fehér blúz és sötét szoknya alap.

Szerintem tök ciki mikor a középsulis csajok ilyen csilicsálé szines , esetlegesen qrvás ruhában jelennek meg 6 kiló sminkkel.

Vannak nagyon trendi fehér felsők és szoknyák....

2009. aug. 31. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
ha nincs külön kérés(nálunk pl matrózblúz volt), akkor fehér blúz(vagy valami csinos, kicsit ünnepélyesebb fehér felső), fekete/sötétkék/szürke szoknya vagy nadrág. meg magassarkú, de sztem bármilyen csinos cipő megteszi. nyugodtan vihetsz magaddal váltást, nem te leszek az egyetlen, aki a magassarkút lecseréli.
2009. aug. 31. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Én egy fehér, ujjatlan, garbósabb, könnyű felsőt húzok, fekete kosztümnadrágot, és magas sarkút.

Nyugodtan vehetsz fel laposat is, ha szép nőies, és nem tornacipő. :) Nem kötelező a szoknya, ha nem érzed magad jól benne.

20/L

2009. aug. 31. 09:15
 4/8 A kérdező kommentje:

köszii^^ akkor nadrágot fogok venni^^ és viszek váltócipőt^^

még egyszer köszi^^

2009. aug. 31. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Középiskolában 98%-ban matrózblúz kell a lányoknak.Általában az mindegy,hogy szoknya vagy nadrág,csak fekete alkalmi legyen:)

Ha nem mondták konkrétan miben kell menni,menj "sima" fehér blúzba és fekete szoknyába vagy nadrágba,mellé egy csinos cipő és kész is.Ha gondolod vihetsz másik cipőt amit majd átveszel utána:)

Kérdésedből arra következtetek,hogy most leszel 9-es ezért nem tudod mi hogy működik.Éppen ezért szerintem fehér blúz+fekete szoknya+alkalmi cipő a megfelelő összeállítás,mert nem tudod,hogy ott mi a szokás.Ha nem ilyen ünneplőbe mész akkor lehet hogy kinéznek majd,mert ott nem szokás más ruhába menni.De ha így jelensz meg az biztos nem lesz feltűnő;)

14/L

2009. aug. 31. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az osztályfőnököktől függ, mert ünneplő van előírva, de sok ofőt nem érdeklii, és olyan ruhában jön az osztálya, amiben akar. Az én ofőm már attól is idegbajos, hogy nem magas sarkúban tipegek végig a sulin... én mindig nadrágban vagyok, ha meleg van, egy ujjatlan blúzban, és acélbetétes bakancsban. De volt egy osztálytársam, aki ünneplőben és piros tornacipőben jött tavaly:D
2009. aug. 31. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ezeken kívül kell sulis sál/kendő és sulis kitűző is.
2009. aug. 31. 12:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy fehér blúz sötét szoknya párosítás azért nem árt, a cipőbe annyira nem szólnak bele.
2009. aug. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!