Télleg van Budapesten Szt. Johanna gimnázium?
Figyelt kérdés
A kérdés adott!2013. jan. 20. 23:07
11/18 anonim válasza:
szerintem a válaszoló nem úgy értette... :D
12/18 A kérdező kommentje:
Figyeljetek ide... külföldön lakok, hallottam ilyen nevű regényről, hogy Szent Johanna gimi. Tegnap megismerkedtem egy lánnyal aki állítólag oda jár Szent Johanna gimnázium Budapest), nem tudom, hogy kamuzik-e vagy sem, de ne nézzetek ezért hülyének.. :$ :D
Csak egy tudatlan külföldi vagyok :D
2013. jan. 21. 21:13
13/18 anonim válasza:
Tégy úgy mintha elhinnéd, lehet hogy lesz olyan pofátlan, hogy a regény főhősének adja ki magát:)
14/18 anonim válasza:
ÓÓ, értem. És mi volt annak a lánynak a neve, akivel megismerkedtél? Reni? Vagy Virág? Vagy esetleg Kinga? Vagy...?
15/18 A kérdező kommentje:
Na jó... látom át lettem b*szva... :DD köszi a válaszokat!;))
2013. jan. 21. 23:10
16/18 A kérdező kommentje:
...amúgy Kinga ^^
:$
2013. jan. 21. 23:10
18/18 anonim válasza:
Lehet kicsit későn írok...
De! VAN!!! Előbb nézz rá a google mapsre, vagy simán csak a googlere... kiderül 🙄🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!