Végeztem a tanulmányaimmal, de a sulival nem, mi ilyenkor a teendő?
Az a helyzet, hogy egy 2 éves FSZ képzésen vagyok, de jelenleg az 5. félévben, és most lett meg mindenem. Viszont a 6.-ban lesz a záróvizsgám. Na mármost, hogy nem leszek diák a 6. félévben, ezért elvileg nekem be kellene jelentkeznem munkanélkülinek, különben úgy tudom, hogy az állam új hülyesége miatt havi 6-7ezer ft-ot kellene fizetnem nekik... viszont bejelentkezni csak papírral tudok. De nem tudom milyennel és hol kapok... Mit kellene tennem? Az fősuliban se tudnak erre választ adni... volt már valaki ilyen helyzetben közületek? Hogyan kellene cselekednem?
Előre is köszi!
Senki sem volt ilyen helyzetben? :-/
Csak mert nem hinném, hogy egyedi az esetem, hisz záróvizsgázni évekkel azután is lehet, hogy megcsinálta az ember minden kurzusát. De ez idő alatt meg a társadalombiztosítást fizetni kellene ha nem dolgozok, vagy nem "mentenek fel alóla". Meg a munkaügyön is csak papírral lehet jelentkezni, ami igazolja, hogy "végeztem" a sulival. De milyen papír ez, és befolyásol-e valamit, hogy a későbbiekben még záróvizsgázom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!