Milyen fakultációs tárgyat válasszak?
Figyelt kérdés
Új iskolába megyek mert a régi idegileg kikészített főleg 1 tanár aki mert nem hozzá jártam különórára ezért 3 tantárgyból megbuktatott..
Most új iskolába megyek a félévtől de viszont kötelező választanom egy fakultációs tárgyat. Sajnos nem tudom h mit válasszak mert a Töri-Magyar-Biológia tantárgyak között gondolkozok. Sajnos még azt se tudom hogy mi szeretnék lenni. Kérlek segítsetek előre is köszönöm.
2013. jan. 20. 15:02
1/1 anonim válasza:
A tanácsom ennyi: Csak magadra hallgass! Anno biosz magyar közt vaciláltam, végül a biosz mellett kötöttem ki,pedig mindenki szerint magyarra kellett volna mennem. Abban voltam jo, azt is szerettem, de valamiért fejembe vettem az ellenkezőjét. Egy időben meg is bántam, de így utóag mégiscsak jól döntöttem. Ha magyarra megyek, mostanra elvégeztem volna a magyarszakot és annyi. Max mehettem volna tanárnak, amihez nekem semmi affinitásom. Persz' azzal semmi gond, ha valaki másnak ez a vágya. A lényeg, hogy végül jo irányba orientálódtam. Ha akkor a magyart választom, szinte 100%, hogy másként alakult volna minden. Szóval dönts te! Bízzál magadban!:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!