Fogalmam sincs, hogy mit válasszak fakultációs tárgynak és hogy egyáltalán mi is legyen belőlem. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szeretem a matematikát és a biológiát(bár bioszból csak 4es vagyok).Emellett szeretek rajzolni.Orvosin gondolkoztam,mert szeretek segíteni az embereken is,de biológia 4-es miatt nem hiszem,hogy jó ötlet lenne azt választani.Édesanyám szerint ne szakközépbe menjek tovább,hanem egyetemre,mert ott lenne érdemesebb.Én is ezen az állásponton vagyok,de nem tudom,hogy mik azok a tantárgyak amit pluszba kéne választanom,és azt sem tudom még,hogy mi legyek egyáltalán.
Válaszotokat előre is köszönöm!:)
L/16
2010. márc. 20. 11:10
1/5 anonim válasza:
Mi a, hogy ne szakközépbe menj tovább? Hol tanulsz most?
2/5 A kérdező kommentje:
Gimnáziumba
2010. márc. 20. 12:38
3/5 anonim válasza:
Ha ezeket szereted, fősulin ajánlom neked a biomérnök szakot. én szerencsémre a matekot vágom, és így slussz megvan minden, jó szak és jók az állás lehetőségek ezzel a diplomával.
4/5 anonim válasza:
én is a biomérnökire gondoltam az írásod alapján:)
5/5 anonim válasza:
Próbálj ki mindent, ami eszedbe jut, menj el egy könyvtárba, nézz meg szakmai könyveket, gyűjtsd ki, mi az ami megragad, érdekel, és azok közül válassz képességeid alapján szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!