Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy elmúljon...

Mit csináljak, hogy elmúljon a félelmem a felvételitől?

Figyelt kérdés

Holnap... az egész 8. évfolyam parázik, de szerintem egyikük se úgy, mint én. Jólvan, tudom az összes képletet matekból, magyarból még átveszem az összes irodalmi műfajt, azok jellemzőit, illetve nyelvtanból az összes törvényt, illetve szabályt. Plusz, elolvasok egy tök régi könyvet, és megkérem egyik szülőmet, hogy kérdezzen ki. De még így is tökre be vagyok rezelve, hogy mi lesz, ha nem vesznek fel??? Leginkább a matektól félek, a magyart azt talán megírom 30-40 pontra, de a matekot... Előkészítőn 17, MONDOM 17!!!!! Pontot értem el az 50-ből...

Szóval bármennyire is tanulok, akkor is félek. Mit csináljak????

2013. jan. 18. 16:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
Na halljátok én is azokat ba*ztam el! :D Nyugi van szerintem sokkal lejjebb lesznek a ponthatárok!
2013. jan. 20. 12:03
 12/13 anonim válasza:
Most megnyugodtam... Azt hittem h csak én csesztem el . Itthon kb 85 ponton lett . De most kb csak 76-80 pontot fogok elérni. Kétségbe vok esve h nem fognak felvenni oda ahová szeretnék menni. :( :(
2013. jan. 21. 00:01
 13/13 anonim válasza:

sziasztok!

Én is ugyan így vagyok!

A matekot annyira elszurtam........pedig 5-ös vagyok belőle!

Én megnéztem a megoldásokat és örülni fogok ha kapok rá 13pontot.....és az a rossz hogy én meg felvételi közben rosszul lettem ..szédültem, hányingerem volt stb.

A magyar az jól ment könnyü volt csak most félek hogy nem fognak fel venni!

2013. jan. 21. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!