Jó tanácsok felvételire?
Sziasztok!
Holnapután fogok felvételizni és ha tudnátok nekem írni néhány jó tanácsot, hogy mit vigyek, mire számítsak, mit egyek előtte stb. azt nagyon megköszönném! :)
Nyugodtan leírhattok bármi egyebet a felvételivel kapcsolatosan...hiszen nem akarom elrontani ezt a fontos napomat!
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia
Én is most szombaton fogok:)
A legfontosabb ,hogy péntek sete hamar feküdj le aludni!
Én 2-3 tollat viszek magammal,hogy legyen tartaléknak,ha netán valamelyik megadná magát.:)
Nekünk azt mondták a suliban,hogy egy vonalzót lehet bevinni,ceruzát,radírt(számoláshoz,hogy le tudd törölni ,ha nem jó),körzőt,szögmérőt mondták még,de azt nem tudom minek ,mert szerkesztés még soha nem volt benne.De azért vigyél azt is ,nehogy kellemetlen meglepetés érjen :D.
Mindezeket egy tolltartóba dobd bele,és készítsd elő már péntek este,hogy ne szombat reggel kelljen kapkodni :).
Ha nem tudsz egy feladatot,akkor menj a következőre,ne állj meg gondolkozni rajta,mert elmegy az időd,majd vissza térsz rá.
A fogalmazásra hagyj elég időt.
Azt ,hogy mit egyél,azt te tudod,hogy mitől fáj a hasad ,és mitől nem.:)
Persze előtte ne is edd túl magad.
Amúgy én nagyon izgulok,mert egy elég erős gimibe jelentkezek,és hát nehéz bekerülni.:D
A lényeg,hogy ne izgulj,mert nem sok idő,és utána már nem kell törődnöd a felvételivel.
Sok sikert!:)
14/F
igaz én már 3 éve felvételiztem, de nekünk anno kellett vonalzó toll ceruza radír. Vinni kellett egy azonosító igazolványt illetve a behívó levelet amit postán küldtek. Abban amúgy le van írva minden :) (persze ha
még küldenek olyat)
Első vagyok
sete* helyett este* :D
Szia! :)
Én is holnap fogom írni, személy szerint nagyon aggódok a matek miatt. Gyakoroltam ma rá, de szinte majdnem mindent elfelejtettem.. A magyar tanárom azt mondta, hogy mindenhova írjunk valamit, mert ha megvan a kulcsszó, akkor kapunk rá pontot. Nyomjuk fel az agyvizünket, mert akkor írunk, hogy ezt a stresszt legyőzzük.
Anya vett nekem étcsokit meg szőlőcukrot.. Egyél holnap reggel egy szendvicset, meg vigyél teát. Hosszabb hatású mint a kávé. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!