Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de írásbeli felvételire ki kell öltözni?
Most szombaton lesz az írásbeli (8.-os vagyok) és nem tudom, mennyire néznének bunkónak, ha csak egy sima farmerben meg pólóban mennék... Mondjuk én eddig azt hittem, csak szóbelire kell kiöltözni, de volt, aki azt mondta, erre is ki kell... Most akkor menjek kiöltözve vagy elég az utcai ruha?
15l
Ja, illik kiöltözni mindenféle vizsgára.
Írásbelire az illendőségen túl azért is, mert lehet pont egy olyan tanár lesz bent felügyelni, aki majd szóbeliztethet is majd, vagy bárki megjegyezheti a fejed ott, aminek később még megihatod a levét.
Szia!
Én a lányomat tavaly úgy küldtem el, hogy arra figyeljen, a ruhájában kényelmesen, jól érezze magát.
Persze nem farmert vett fel, de nem is színházba való ruhát, ami esetleg zavarná.
Szóval: arany középút! Rendes nadrág, valami csinos blúz és pulóver. Így meg sem fogsz fázni, de mégsem a hétköznapi farmer-póló-pulóver összeállításban mész.
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!