Kaptam a nyugdíjfolyósítótól egy határozatot. Érdemes fellebbezni? Bővebben lent?
Figyelt kérdés
Meghalt apukám, a magánnyugdíjpénztárán lévő pénzt automatikus átutalták a nyugdíjfolyósítónak, mondván, hogy megkapom árvaellátásként. Most jött egy határozat, hogy vissza kell fizetni, mert 10 hónapig nem jártam iskolába, utána meg csak estin (jelenleg is, mellette pedig egy tanfolyamot is csinálok). 10 havi árvaellátást vissza kell fizetni a határozat szerint, de én tudtam ,hogy már nem jár, de gondoltam azért küldik még mindig, mert apa magánnyugdíj pénztári pénzét átutalták és azt kapom. Most fel lehet lebbezni 15 napon belül, de vajon elfogadják a fellebbezést? (Nem tudom mennyi pénz volt a magánnyugdíj pénztárban, amit átutaltak.) Bocs ha rossz kategóriába tettem fel a kérdést.2013. jan. 17. 16:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!