Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen lesz nyíltnap, égő ha?

Egyetemen lesz nyíltnap, égő ha?

Figyelt kérdés
sajnos az ismerõsök közül senkisem jön, mèg sosem voltam ott, ès nemis ismerek onnan senkit. Az lenne a kèrdèsem hogy magamban kellene hogy menjek vagy nembaj ha apával megyek???

2013. jan. 16. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát nézd, elő szoktak fordulni a nyílt napokon elvétve szülők, de nem jellemző, szerintem nyugodtan eljöhetsz egyedül, a nyílt napon így sem fogsz unatkozni!
2013. jan. 16. 22:10
 2/11 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy legyen :/
2013. jan. 16. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mehetsz apukáddal, néhány szülő mindig van aki elmegy a nyílt napra.
2013. jan. 16. 22:40
 4/11 A kérdező kommentje:
van olyan aki jön esetleg?? holnap lesz Debrecenben mûszaki kar, èn gèpèszmèrnökire megyek
2013. jan. 16. 22:46
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat
2013. jan. 16. 22:49
 6/11 A kérdező kommentje:
tudom hamarabb is kérdezhettem volna, de mèg várom a válaszokat :)
2013. jan. 16. 23:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy... van aki egyedül megy, van aki szülővel, van aki haverokkal..mind a három "lehetőség" jelen lesz szép számmal, úgyhogy kinézni nem fognak az biztos!:)
2013. jan. 16. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is egyedül mentem el nyílt napokra. Tök egyedül voltam, de ott úgyis az volt a lényeg, hogy engem mi érdekel, milyen kérdéseim vannak. Volt olyan, hogy egy szülő egyedül eljött, de az picit érdekes, hogy apuci-anyuci fogja egy 18 éves gyerek kezét... Nyilván egy teljesen ismeretlen városban érthető, de azért láttam évfolyamtársat szülővel bandukolni. Nekem furcsa volt. Szerintem ez egy jó alkalom, hogy valamit egyedül csinálj meg.
2013. jan. 17. 06:30
 9/11 anonim válasza:

Nem tudom, hogy aktuális lesz-e még a válaszom...

1. Szerintem nyugodtan elmehetsz egyedül, minden egyetemista szívesen fog segíteni bármilyen kérdésedben

2. Szerintem bugyuta felfogás, már hogy lenne ciki, ha apuddal mész? A lányokat az apjuk kíséri még az oltárhoz is. XD Édesapád és édesanyád életed 2 legmeghatározóbb személyisége, semmi ciki nincs benne, ha bárhová elkísérnek. ;)

24L

2013. jan. 18. 03:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért illene lassan önállósodni. Bár lehet én vagyok csak ilyen felfogású. Engem még az orvoshoz se kísértek el soha 10 éves korom után, pláne nem most, 18 évesen. Én is olyan voltam, hogy nem mertem egy hivatalos telefont elintézni, de egyszer muszáj megtanulni. A vizsgákra sem kísérhet mindig szülő, sem a bankba ügyintézni...

Mivel apukám már 7 éve meghalt, ezért az oltárhoz is egyedül fogok vonulni, ha pár éven belül eljön az ideje. :) De első a tanulás.

2013. jan. 18. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!