Egyetemen lesz nyíltnap, égő ha?
Nem tudom, hogy aktuális lesz-e még a válaszom...
1. Szerintem nyugodtan elmehetsz egyedül, minden egyetemista szívesen fog segíteni bármilyen kérdésedben
2. Szerintem bugyuta felfogás, már hogy lenne ciki, ha apuddal mész? A lányokat az apjuk kíséri még az oltárhoz is. XD Édesapád és édesanyád életed 2 legmeghatározóbb személyisége, semmi ciki nincs benne, ha bárhová elkísérnek. ;)
24L
Azért illene lassan önállósodni. Bár lehet én vagyok csak ilyen felfogású. Engem még az orvoshoz se kísértek el soha 10 éves korom után, pláne nem most, 18 évesen. Én is olyan voltam, hogy nem mertem egy hivatalos telefont elintézni, de egyszer muszáj megtanulni. A vizsgákra sem kísérhet mindig szülő, sem a bankba ügyintézni...
Mivel apukám már 7 éve meghalt, ezért az oltárhoz is egyedül fogok vonulni, ha pár éven belül eljön az ideje. :) De első a tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!