Szombaton központi felvételi! Ti hogyan készültök? Milyen tanácsokat adnátok?
Sziasztok!
Én is azon diákok népes táborába tartozom, akiknek szombaton központi felvételit kell írniuk, de tartok a dologtól.
Helyileg, a magyar- és a matektanárunk is tartott előkészítőt, de a többség még a törtekkel való műveletekre sem emlékezett. Ezzel pedig azokat is hátráltatták, akik jobbak közé tartoznak, mert a tanár figyelme inkább rájuk irányult.
A matektól azért félek, mert hajlamos vagyok arra, hogy izgalmamban túlságosan is kapkodjak... és elrontsak olyan dolgokat, amilyenek más helyzetben kisujjból mennek.
A magyar nyelvtani része egy pillanat alatt megvan, de az irodalommal már akadhat egy-két problémám. Attól tartok, hogy előszednek majd benne valami olyan szólást/közmondást, amiről azt sem fogom tudni micsoda... mert ilyen is szokott lenni benne. Na, és ugye ott van a fogalmazás, aminek bele kell férnie a negyvenöt percbe :/
Nagyon izgulok, mert ezen áll vagy bukik, hogy a következő négy évben továbbra is itt szenvedek ebben a lepukkant kisvárosban, vagy sikerül, egy jobb, színvonalasabb helyre kerülnöm :) :/
Felvételizők/ volt felvételizők! Ti milyen tanácsot tudnátok adni nemcsak nekem, hanem az összes felvételi előtt álló diáknak?
Sziasztok! Hány pontotok lett?
Nekem magyar 36 matek 28, ismerősömnek 43 39, békés megyei átlag 32 es 21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!