Saci2000 kérdése:
Gimnáziumi felvételi pontszámítás, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
A hozott pontszámok,hogy vannak egy hatodikosnál? Nem tudom, hogy ha négyes vagy egy főtantárgyból akkor kapsz 4 pontot vagy hányat?2013. jan. 14. 17:51
1/2 anonim válasza:
Én valahogy így fogtam fel a dolgot. A középiskolák egy részének a 7 év végi és a 8. félévi jegy számít bele.
Ha pl te 7 végén vagy 10 tantárgyból vagy 5-ös és 3 tantárgyból 4-es az 62 pont, plusz a 8. félév! Ezeket átlagolják, és kijön például 76 vitt pont.
Na, most ez azért egy elég szép teljesítmény, mert vagy az van, hogy n em sok pontot viszel tovább, de a fevételit meg vagy 90 pontosra megirod, vagy tovább viszel vagy 75 pontot, és megírod, egy 70 pontosra a felvételit. Nekem ez jött le! Én láttam, olyan gyereket, aki a 80 pontból 80 pontot hozott az általánosból, írt egy 63 pontos felvételit, és felvették egy szakközépiskolába.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jan. 14. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!