Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt szintű történelem...

Emelt szintű történelem érettségi?!

Figyelt kérdés
2 éve érettségiztem, idén, tovább tanulás miatt, szeretnék töriből, emelt szinten is. Akik csinálták, vagy most fogják..felkészülés? Nem tanultam a törit soha emelt szinten, elég ha vettem olyan könyveket, amiben benne van a 4 év anyaga emelt és középszinten? Tanácstalan vagyok még mindig a felkészüléssel kapcsolatban :S ha valaki tud segíteni, írja meg, hogy-hogy tudok még jobban felkeszülni! Meg valóban annyira nehéz, ahogy mondják?

2013. jan. 12. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Én emeltes csoportba jártam, de nem vállaltam be csak középszinten az érettségit, de tudom mi kell az emeltre. A barátok persze emelten csinálták. Iszonyat sokat tanultak, komolyan. Amit tudok ajánlani, mert mi is ebből tanultunk (májusban érettségiztem), A Szárays könyvek kb. kívülről részletesen megtanulva. (Ez az első kötet: [link] négy kötet van belőle). Ebben vázlatosan megvannak a dolgok, érdemes megvenni, de a középszintű példányával együtt. [link]

Illetve van ez a feladatgyűjtemény, nem tudom pontosan hány kötetes (szerintem kettő, de tényleg nem tudom), ebből meg érdemes a feladatokat gyakorolni. [link]

Ez szóbelire is jó, de írásbeli esszé írásának megmutatja a lényegét. [link]

Körülbelül ennyi.

2013. jan. 12. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha írsz privátot és ott adsz egy email címet, teljes emelt szintű anyagokat tudok küldeni, amit ha megtanulsz az tuti, hogy abban a témakörben szinte mindent tudsz. A mi tanárunk szabadidejében is nagyon unatkozott, és mindig elolvasta az eredeti forrást is ha tehette, nagyon értett a dolgokhoz. És csak példaként annyit, hogy az érettségik mind 75% felett sikerültek. és Volt közte egy 91%-os is, és sok nyolcvanvalahány is.
2013. jan. 12. 19:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget, megirtam az e-mail cimem! :)
2013. jan. 13. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!