Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan dönthetem el, hogy...

Hogyan dönthetem el, hogy mely tantárgyak az erősségeim?

Figyelt kérdés
Leszögezném először is azt, hogy lány létemre az irodalom és a nyelvtan áll tőlem a legtávolabb. Viszont töriből jó vagyok, szeretem is nagyon. De a matek a kedvencem, valamint a fizika is. Földrajzból és biológiából sem vagyok gyenge, viszont kémiából már kevésbé vagyok jó. Meg még az érdekelne, hogy az ilyen reál tantárgyak közül amelyekken továbbtanulok (pl. matek, fizika) melyekkel tudok a legjobban elhelyezkedni, és tűrhető összeget keresni?
2013. jan. 10. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
gépész/villamosmérnök
2013. jan. 10. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az az erősséged, amit relatíve gyorsan meg tudsz érteni.

A reál tárgyakkal a mérnöki szakokra a matekkal és a fizikával tudsz elhelyezkedni. Ahogy fent is írták, ezek közül legjobban (most) a gépész és villamosmérnök fizetés a legmagasabb.

2013. jan. 10. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
informatikával hogy állsz?
2013. jan. 10. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
matekkal hogy állsz? ha matekból jó vagy, tiéd a világ (de itt most nem a szorzótáblára gondolok :D)
2013. jan. 11. 08:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Informatikát is nagyon értem, viszont nem szeretnék vele elhelyezkedni, ilyen téren nem jön be. Mit mondtam feljebb, a matek a kedvencem, kiskorom óta mindig nagyon vágtam az egészet, és nagyon is szeretem. (:
2013. jan. 11. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!