Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem mentem gimis Gólyatáborba,...

Nem mentem gimis Gólyatáborba, nehéz lesz beilleszkedni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 20:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jah én is így gondolkodtam h majd megismerem őket de már közel a suli és kezdek parázni xD

És jah félig cigány vok de ez vicces me nincsenek rossz jegyeim és még nem raboltam ki senkit szal nem igazán volt kedvem olyannal együtt lenni aki ennek ellenére fej nélkül látna szívesen xD

2009. aug. 27. 20:59
 12/16 anonim válasza:
80%

Azért mert félig cigány vagy nem kell az ilyeneket kihagynod...Cigányok közül is vannak nagyon tiszta és rendes emberek...úgy tűnik te ebbe a kis rétegbe tartozol és lenne miért megbecsülni téged!H a jól tanulsz és nem balhézol akkor ugyanolyan rendes ember vagy mint akik magyarok..

sose nézd mások mit gondolnak erről..magadért ismerjenek meg ne azért mert más fajta vagy..:D

2009. aug. 28. 15:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen ezt könnyű mondani de más mikor megfenyegetnek úgy h nem is ismernek...
2009. aug. 28. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Én ma jöttem haza a gólyatáborunkból és nagy buli volt, de tényleg. Először én is paráztam, hogy nem fogok senkit sem ismerni meg ilyenek, de elég könnyen összebarátkoztam a többiekkel. Az első napom a suliban biztos nehezebbek lesznek neked, de majd megbarátkozol velük, ne aggódj.
2009. aug. 28. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nemvaló cigányoknak ez az oldal.
2009. okt. 28. 22:48
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem való parasztoknak ez az oldal XD

Bocs haver egyikünk se ismeri a másikat de ha beszólsz visszaszólok ;)

2009. okt. 29. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!